Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Fransa’nın Lille takımını ağırlıyor. Sarı-lacivertliler, Fenerbahçe – Lille maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe – Lille maçı ne zaman, saat kaçta? sorularıyla bu kritik mücadeleye kilitlendi. İlk maçta deplasmanda 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, taraftarının önünde tur için avantajlı bir skor elde etmeyi hedefliyor.

Fenerbahçe – Lille Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde iddialı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, hem ligde hem de Avrupa’da başarıyı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, Devler Ligi’nde ikinci ön eleme turunda Lugano’yu eleyerek 3. ön eleme turuna yükselmişti. Fenerbahçe – Lille rövanş maçı, 13 Ağustos Salı günü saat 20.00’de Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak.

Fenerbahçe – Lille Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Kritik mücadeleyi İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Fenerbahçe – Lille karşılaşması, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Maçın şifresiz olarak yayınlanıp yayınlanmayacağı ise henüz netleşmiş değil.

Sarı-Lacivertliler Nasıl Tur Atlar?

Fenerbahçe’nin Lille karşısında tur atlayabilmesi için 2 ve daha farklı galibiyet elde etmesi gerekiyor. Eğer Fenerbahçe 1 farklı galibiyet elde ederse, karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmazsa, turu geçen takım seri penaltı atışları ile belirlenecek. Her türlü beraberlik ve Lille galibiyeti ise Fransız ekibini play-off turuna taşıyacak.

Muhtemel 11’ler

Jose Mourinho’nun takımını sahaya şu 11’le çıkarması bekleniyor: Livakovic; Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi; İsmail, Mert Hakan; Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve Dzeko. Fenerbahçe’nin, Lille karşısında alacağı sonuç sarı-lacivertlilerin Avrupa serüveninin kaderini belirleyecek.

Fenerbahçe’nin Muhtemel Rakibi Belli Oldu

Fenerbahçe, Lille’i elemesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. İlk maç 20-21 Ağustos tarihlerinde, rövanş ise 27-28 Ağustos tarihlerinde oynanacak. Fenerbahçe, bu turu da geçerse UEFA Şampiyonlar Ligi grup aşamasına katılmaya hak kazanacak. Ancak, Lille’e elenmesi durumunda Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Fenerbahçe’nin Lille Maçı Kadrosu

Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki kadrosu şu şekilde: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!