Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’nde play-off’a kalmak için kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Fenerbahçe – Lille maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe – Lille maçı ne zaman, saat kaçta? gibi sorular, sarı-lacivertli taraftarlar tarafından merakla araştırılıyor. Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda Lille’i ağırlayarak tur atlamayı hedefliyor. Bu zorlu karşılaşmada gözler Fenerbahçe’nin yıldız isimleri Youssef En-Nesyri ve Allan Saint-Maximin üzerinde olacak.

Fenerbahçe – Lille Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Fenerbahçe’nin, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanşında Lille ile oynayacağı karşılaşma, 13 Ağustos Salı günü saat 20.00’de başlayacak. Sarı-lacivertliler, Fransa’da 2-1 mağlup oldukları rakiplerine karşı bu kez kendi sahalarında galip gelerek play-off turuna kalmayı amaçlıyor. Temsilcimiz, iki farklı galibiyet alarak adını bir üst tura yazdırmayı planlıyor.

Fenerbahçe – Lille Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Bu kritik mücadele, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşma, futbolseverler tarafından şifreli olarak izlenebilecek. Fenerbahçe’nin Lille karşısındaki performansı ve alacağı sonuç, Devler Ligi’ndeki geleceği açısından büyük önem taşıyor.

Sarı-Lacivertliler Nasıl Tur Atlar?

Fenerbahçe – Lille maçı hangi kanalda, şifresiz mi? sorusunun yanıtı kadar, Fenerbahçe’nin bu maçta nasıl tur atlayacağı da merak ediliyor. Fenerbahçe, Lille karşısında iki farklı bir galibiyet elde ederse play-off turuna yükselecek. Tek farklı galibiyet durumunda ise karşılaşma uzatmalara gidecek. Uzatma dakikalarında da eşitlik bozulmazsa, turu geçen takım seri penaltı atışları ile belirlenecek. Fenerbahçe’nin mağlup olması veya beraberlik durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Muhtemel 11’ler

Teknik Direktör Jose Mourinho’nun, takımını sahaya; Livakovic, Mert Müldür, Djiku, Çağlar Söyüncü, Ferdi Kadıoğlu, İsmail Yüksek, Mert Hakan Yandaş, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Allan Saint-Maximin ve Edin Dzeko on biriyle çıkarması bekleniyor. Fenerbahçe, bu güçlü kadrosuyla Lille karşısında galibiyet arayacak.

Muhtemel Rakip Belli Oldu

Fenerbahçe, Lille’i geçmesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Sarı-lacivertliler, ilk maçı 20 ya da 21 Ağustos’ta, rövanşı ise 27-28 Ağustos tarihlerinde oynayacak. Fenerbahçe, bu turu da geçmesi halinde Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamasına kalacak. Lille’e elenmesi durumunda ise yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Fenerbahçe’nin Hedefi Şampiyonlar Ligi

Yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde iddialı bir başlangıç yapan Fenerbahçe, hem ligde hem de Avrupa’da başarılı olmayı hedefliyor. Lugano’yu saf dışı bırakarak 3. ön eleme turuna yükselen Fenerbahçe, Lille karşısında da zafere ulaşarak Devler Ligi’nde yoluna devam etmek istiyor. Sarı-lacivertli ekip, taraftarının desteğiyle bu önemli mücadelede galibiyet arayacak.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!