UEFA Şampiyonlar Ligi’nde play-off’a kalma mücadelesi veren Fenerbahçe, kritik rövanş maçında Fransa’nın Lille takımını ağırlıyor. Deplasmanda oynanan ilk karşılaşmada rakibine 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, taraftarlarının önünde tur atlamak için sahaya çıkacak. Fenerbahçe – Lille maçı hangi kanalda, şifresiz mi? Fenerbahçe – Lille maçı ne zaman, saat kaçta? gibi sorular, futbolseverlerin gündeminde. Fenerbahçe – Lille maçı için detaylar haberimizde.

Fenerbahçe – Lille Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Yeni sezona Jose Mourinho yönetiminde başlayan Fenerbahçe, hem ligde hem de Avrupa’da başarı hedefliyor. Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turu rövanş maçında Lille’i konuk ediyor. İlk maçta Fransa’da 2-1 mağlup olan Fenerbahçe, bu kez taraftarının önünde galibiyet için sahaya çıkacak. Fenerbahçe – Lille rövanş maçı, 13 Ağustos Salı günü saat 20.00’de başlayacak.

Fenerbahçe – Lille Maçı Hangi Kanalda, Şifresiz mi?

Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak kritik karşılaşmayı İspanyol hakem Jose Maria Sanchez yönetecek. Mücadele, Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Fenerbahçe – Lille maçı şifresiz olarak yayınlanmayacak ve yalnızca Exxen aboneleri tarafından izlenebilecek.

Fenerbahçe’nin Muhtemel 11’i Nasıl Olacak?

Portekizli teknik direktör Jose Mourinho’nun, takımını sahaya şu 11 ile sürmesi bekleniyor: Livakovic; Mert, Djiku, Çağlar, Ferdi; İsmail, Mert Hakan; Tadic, Szymanski, Saint-Maximin ve Dzeko. Özellikle Youssef En-Nesyri ve Allan Saint-Maximin gibi oyuncular, sarı-lacivertlilerin hücum hattında önemli rol oynayacak.

Fenerbahçe Nasıl Tur Atlar?

Fenerbahçe’nin tur atlayabilmesi için Lille karşısında 2 veya daha farklı bir galibiyet alması gerekiyor. İlk maçta 2-1 mağlup olan sarı-lacivertliler, tek farklı galip gelirse mücadele uzatmalara gidecek. Uzatma devrelerinde de eşitlik bozulmazsa turu geçen ekibi penaltı atışları belirleyecek. Her türlü beraberlik veya Lille’in galibiyeti durumunda ise Fenerbahçe yoluna UEFA Avrupa Ligi’nde devam edecek.

Muhtemel Rakip Belli Oldu

Fenerbahçe, Lille’i geçmesi durumunda play-off turunda Slavia Prag-Union Saint-Gilloise eşleşmesinin galibiyle karşılaşacak. Bu turu da geçmesi halinde sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele etme hakkı kazanacak. İlk play-off maçı 20 veya 21 Ağustos’ta, rövanşı ise 27 veya 28 Ağustos’ta oynanacak.

Fenerbahçe’nin kadrosunda yer alan oyuncular ise şu şekilde: Dominik Livakovic, İrfan Can Eğribayat, Ertuğrul Çetin, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Mert Müldür, Jayden Oosterwolde, Rodrigo Becao, İsmail Yüksek, Ferdi Kadıoğlu, Mert Hakan Yandaş, Miha Zajc, İrfan Can Kahveci, Bartuğ Elmaz, Rade Krunic, Sebastian Szymanski, Oğuz Aydın, Edin Dzeko, Dusan Tadic, Bright Osayi-Samuel, Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Youssef En-Nesyri.

Süper LigTrendyol 1. Lig, Avrupa ligleri, UEFA kupası ve Şampiyonlar Ligi maçlarını hazırlık ve lig maçları canlı izlemaç sonuçlarıskorlar ve daha fazlası için tıklayın…

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!