WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0038 -0.19%
EURO 38,0773 0.39%
ALTIN 2.827,050,88
BITCOIN 21489204,87%
Dün akşam (8 Ağustos) Masterchef 6. eleme adayı kim oldu? Masterchef kim kazandı? MasterChef kim potaya gitti, kim aday oldu?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Dün akşam (8 Ağustos) Masterchef 6. eleme adayı kim oldu? Masterchef kim kazandı? MasterChef kim potaya gitti, kim aday oldu?

Dün akşam (8 Ağustos) Masterchef 6. eleme adayı kim oldu? Masterchef kim kazandı? MasterChef kim potaya gitti, kim aday oldu?

MasterChef 8 Ağustos 2024'te hangi takım kazandı ve kim eleme adayı oldu? Detaylar ve sonuçlar haberimizde.

9 Ağustos 2024 11:23
Dün akşam (8 Ağustos) Masterchef 6. eleme adayı kim oldu? Masterchef kim kazandı? MasterChef kim potaya gitti, kim aday oldu?
0

BEĞENDİM

MasterChef Türkiye’de bu akşamın heyecanı dorukta! Bu akşam (8 Ağustos) Masterchef 6. eleme adayı kim oldu? 8 Ağustos 2024’te yarışmacılar, İspanyol mutfağının zengin lezzetlerini hazırlayarak takım oyununu mücadeleye dönüştürdü. İşte detaylar ve son gelişmeler!

MasterChef 8 Ağustos 2024’te Kim Kazandı?

MasterChef Türkiye’nin 8 Ağustos 2024 bölümünde, yarışmanın heyecanı giderek arttı. Haftanın 3. dokunulmazlık oyunu bu akşam ekranlara geldi ve heyecan dorukta! Mavi takım ve Kırmızı takım, haftanın ilk iki dokunulmazlık oyunlarını kazanmıştı. Bu akşamki oyun ise İspanyol yemekleri üzerine kurulu. Yarışmacılar, en iyi İspanyol yemeklerini yaparak galibiyeti hedefliyor.

Sonuçlar açıklandığında, kazanan takım ve haftanın galibi ile ilgili detayları hemen paylaşacağız. Şu an için yarışmanın sonuçları henüz netleşmiş değil. Ekran başında kalan izleyiciler, bu akşamın kazananını merakla bekliyor.

Eleme Adayları Kimler?

Bu akşamki oyunun kaybeden takımı, eleme potasına iki isim gönderecek. Eleme potasına girecek yarışmacılar belirlendikten sonra detaylar haberimize eklenecek. Bu süreçte, takımlar arasında kıyasıya bir rekabet yaşanacak ve kaybeden takım, eleme potasına göndereceği isimler üzerinde tartışacak.

Bu akşam (8 Ağustos) Masterchef 6. eleme adayı kim oldu? Masterchef kim kazandı? MasterChef kim potaya gitti, kim aday oldu?

7 Ağustos 2024 MasterChef Eleme Adayları

7 Ağustos 2024’teki bölümde ise kaybeden Mavi takımın bireysel dokunulmazlığı kazananı Kerem oldu. Kerem, eleme potasına Beyza’yı göndermekle karar verdi. Eleme potasına girecek ikinci yarışmacıyı ise konsey belirledi. Yarışmacılar 2’şer oy kullanarak en fazla oyu alan isim olan Muratcan’ı eleme potasına soktu.

Haftanın Eleme Potasına Giren Yarışmacıları:

Deniz (Kırmızı takım)
Serhat (Kırmızı takım)
Beyza (Mavi takım)
Muratcan (Mavi takım)

Bu yarışmacılar, haftanın eleme potasında yer alacak ve izleyiciler, hangi ismin yarışmaya veda edeceğini merakla bekleyecek.

MasterChef Türkiye’de Neler Oluyor?

MasterChef Türkiye, her bölümüyle izleyicilerini ekran başına kilitlemeyi başarıyor. Bu akşamki bölümde, İspanyol mutfağının öne çıkan tatlarıyla yarışmacılar, hem becerilerini sergileyecek hem de takımlarını galibiyete taşımak için mücadele edecekler.

Programın sunucusu ve jüri üyeleri, yarışmacıların performanslarını titizlikle değerlendirecek. Kazanan takım ve eleme potasına giren yarışmacılar hakkında detaylar açıklandıkça, haberimizi güncelleyeceğiz.

MasterChef Türkiye’nin bu akşamki bölümünde hangi takımın galip geleceği ve eleme potasına hangi isimlerin gireceği konusundaki gelişmeleri kaçırmamak için bizi takip edin!

MasterChef yeni bölüm saat kaçta, ne zaman, hangi kanalda?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarının özel tarifleri ve yeni bölüm her akşam 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

MasterChef Türkiye jürileri

Mehmet Yalçınkaya
Somer Sivrioğlu
Danilo Zanna

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

Bu akşam (8 Ağustos) Masterchef 6. eleme adayı kim oldu? MasterChef Türkiye fragmanı

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.