WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
Paris Olimpiyatlarında Yasaklı Madde Skandalı! Sporcu Tutuklandı

Paris Olimpiyatlarında Yasaklı Madde Skandalı! Sporcu Tutuklandı

2024 Paris Olimpiyat Oyunları'nda yaşanan skandalların ardı arkası kesilmiyor. Açılış töreninden bu yana birçok tartışmalı olay yaşandı. Son olarak, bir sporcunun yasaklı madde almak isterken yakalanması büyük yankı uyandırdı. İşte detaylar...

8 Ağustos 2024 15:10
Paris Olimpiyatlarında Yasaklı Madde Skandalı! Sporcu Tutuklandı
0

BEĞENDİM

Avustralyalı Çim Hokeyi Oyuncusu Tutuklandı

Fransa’nın başkenti Paris’te düzenlenen Olimpiyat Oyunları’nda Avustralyalı çim hokeyi oyuncusu Tom Craig, yasaklı madde satın almaya çalışırken polis ekipleri tarafından tutuklandı. Olimpiyat Köyü’nden ayrıldıktan 15 dakika sonra yakalanan Craig, yaşanan olay sonrası özür diledi. Avustralya Olimpiyat Komitesi de bu skandalı doğruladı.

Diğer Skandal Olaylar

Paraguaylı Yüzücü Luana Alonso’nun Kovulması

Geçtiğimiz günlerde başka bir skandal olaya imza atan isim Paraguaylı yüzücü Luana Alonso oldu. Olimpiyat Oyunları’nda uygunsuz ortam yarattığı iddiasıyla tedbir alınan Alonso, elenmesinin ardından kaldıkları yerden çıkıp Paris’i gezdikten sonra Olimpiyat Köyü’ne geri dönmeye çalışırken kovuldu. Alonso, bu iddialara sosyal medya üzerinden “Hiçbir yerden kovulmadım, hakkımda yanlış bilgiler vermekten vazgeçin” diyerek tepki gösterdi.

Serena Williams’ın Yaşadığı Ayrımcılık

Ünlü eski tenisçi Serena Williams, Paris’te 5 yıldızlı bir otelin restoranına, üstelik boş olmasına rağmen alınmadığını sosyal medya üzerinden şu sözlerle duyurdu: “Boş durumda olan çok daha güzel teras restoranlarına kabul edilmediğim oldu ama çocuklarımla beraberken hiç olmamıştı. Her şeyin bir ilki vardır.” Otel yönetimi ise o boş yerlerin tamamen rezerve edildiğine dair bir açıklama yaptı.

Sporculara Uyarılar

Olimpiyat Komitesi, yaşanan bu skandalların ardından sporculara güvenlik ve disiplin kurallarına uyma çağrısında bulundu. Özellikle yasaklı maddeler konusunda sıfır tolerans politikası uygulandığı belirtilerek, sporcuların bu tür davranışlardan kaçınması gerektiği vurgulandı.

Dünya’daki haberleri takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.