WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0566 0.1%
EURO 38,0826 0.03%
ALTIN 2.833,440,17
BITCOIN 21413684,35%
Çağla Boz Kimdir (Biyografisi), Boyu Kilosu Yaşı Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kim?

Çağla Boz Kimdir (Biyografisi), Boyu Kilosu Yaşı Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kim?

Osman Sınav'ın merakla beklenen dizisi "Kör Nokta", ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmak üzere hazırlıklarını sürdürüyor. Dizeye son olarak Çağla Boz da dahil oldu. Çağla Boz kimdir, kaç yaşında? Çağla Boz boyu kilosu yaşı kaç? Çağla Boz'un sevgilisi kim? İşte Çağla Boz hakkında merak edilen soruların yanıtları...

5 Ağustos 2024 17:09
Çağla Boz Kimdir (Biyografisi), Boyu Kilosu Yaşı Kaç, Aslen Nereli, Sevgilisi Kim?
0

BEĞENDİM

Osman Sınav’ın heyecanla beklenen dizisi “Kör Nokta”, ATV ekranlarında izleyicilerle buluşmak için hazırlıklarını devam ettiriyor. Dizinin kadrosuna son olarak Çağla Boz katıldı. Peki, Çağla Boz kimdir, kaç yaşındadır? Çağla Boz’un boyu, kilosu ve yaşı nedir? Çağla Boz’un sevgilisi kimdir? İşte Çağla Boz hakkında merak edilen tüm soruların cevapları…

Çağla Boz Kimdir?

1999 yılında İstanbul’da doğan Çağla Boz, eğitim hayatına da İstanbul’da başlamıştır. Kariyerine model olarak adım atan Boz, 5 Eylül 2019 tarihinde New York Fashion Week’te podyuma çıkarak dikkatleri üzerine çekmiştir.

Oyunculuk Kariyeri

Çağla Boz, modellik kariyerinin ardından 2022 yılında “Aynasız Haluk” sinema filmi ile oyunculuk kariyerine resmi olarak geçiş yapmıştır. 2023 yılında “Limit” ve “Sınır” adlı yapımlarda rol almış, aynı yıl TRT1 ekranlarında yayınlanan “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisinde Tuğçe karakteriyle beğeni toplamıştır.

Çağla Boz Boyu Kilosu Yaşı Kaç?

Çağla Boz, 24 yaşındadır. Boyu 1.65 metre, kilosu ise 52 kilogramdır. Oğlak burcu olan Boz, İstanbul’da bekar olarak yaşamını sürdürmektedir.

Çağla Boz’un Sevgilisi Kim?

Magazin basınında yer alan bilgilere göre Çağla Boz, Temmuz 2023’te oyuncu Berk Atan ile ilişkisini duyurmuştur.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.