WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0325 -0.12%
EURO 38,0751 0.36%
ALTIN 2.831,831,05
BITCOIN 21538665,92%
EXXEN CANLI YAYIN | Galatasaray Beşiktaş 3 AĞUSTOS 2024 CANLI hangi kanalda nereden izlenir saat kaçta?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • EXXEN CANLI YAYIN | Galatasaray Beşiktaş 3 AĞUSTOS 2024 CANLI hangi kanalda nereden izlenir saat kaçta?

EXXEN CANLI YAYIN | Galatasaray Beşiktaş 3 AĞUSTOS 2024 CANLI hangi kanalda nereden izlenir saat kaçta?

Galatasaray Beşiktaş maçı ne zaman? Süper Kupa heyecanı! 3 Ağustos'ta Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak tarihi maç için biletler satışa çıktı. Detaylar içinde!

24 Temmuz 2024 20:34
EXXEN CANLI YAYIN | Galatasaray Beşiktaş 3 AĞUSTOS 2024 CANLI hangi kanalda nereden izlenir saat kaçta?
0

BEĞENDİM

Türkiye’nin en büyük iki futbol kulübü Galatasaray ve Beşiktaş, bir kez daha kozlarını paylaşmak üzere! 2023-2024 sezonunda şampiyonluğun ve Türkiye Kupası’nın sahibi olan bu iki dev takım, Süper Kupa’da karşı karşıya gelecek. Bu mücadelenin heyecanı, futbolseverleri şimdiden ateşliyor. Peki, bu tarihi maç ne zaman ve nerede oynanacak? Biletler ne zaman satışa çıkacak? İşte, merak edilen tüm detaylar… EXXEN CANLI YAYIN | Galatasaray Beşiktaş!

Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa Maçı Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?

Türkiye Futbol Federasyonu’nun resmi açıklamasına göre, Galatasaray – Beşiktaş Süper Kupa maçı, 3 Ağustos Cumartesi günü saat 20.45’te Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak. İstanbul’un en büyük stadyumunda gerçekleşecek bu karşılaşma, Türk futbolunun en önemli etkinliklerinden biri olacak.

Galatasaray – Beşiktaş Maçı Biletleri Ne Zaman Satışa Çıkacak?

Süper Kupa maçının biletleri, futbolseverlerin büyük bir merakla beklediği bir konu. Bilet satış tarihi olarak 30 Temmuz belirlendi. Hem Galatasaraylı hem de Beşiktaşlı taraftarlar, bu tarihten itibaren biletlere sahip olabilecekler. Bilet fiyatları ise kale arkaları için 600 TL, Doğu-Batı tribünleri için ise 1200 TL olarak belirlendi. Galatasaray Beşiktaş maçı EXXEN, TRT 1 yada beIN SPORTS ekranlarında mı yayınlanacak maç öncesi belli olacak.

Galatasaray Beşiktaş maçı EXXEN, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! Galatasaray (GS-BJK) Beşiktaş Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 3 AĞUSTOS 2024

Tribün Dağılımı

Kura çekimi sonucunda tribün dağılımı şu şekilde oldu:

Galatasaray: Batı ve Güney Tribünleri
Beşiktaş: Doğu ve Kuzey Tribünleri

İki Devin Karşılaşması

Galatasaray: Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu elde eden Galatasaray, bu başarısını Süper Kupa ile taçlandırmak istiyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, kadrosuna kattığı yeni oyuncularla daha da güçlendi.

Beşiktaş: Türkiye Kupası’nı müzesine götüren Beşiktaş, çifte kupa hedefiyle sahaya çıkacak. Siyah-beyazlılar, İmmobile, Paulista ve Rafa Silva gibi önemli transferlerle kadrosunu güçlendirdi.

Tarihi Bir Mücadele

Galatasaray ve Beşiktaş arasındaki rekabet, Türk futbolunun en büyük rekabetlerinden biri olarak kabul ediliyor. Bu iki takımın karşılaştığı her maç, büyük bir heyecanla takip ediliyor. Süper Kupa maçı da bu rekabetin en önemli örneklerinden biri olacak.

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.