Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 2024-2025 sezonunda ilk resmi maçını Süper Kupa’da Beşiktaş ile oynayacak olan sarı-kırmızılı ekip, hazırlık maçında İtalya Serie A takımlarından Lecce ile karşılaşacak. Geçen sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, bu sezonu da kupayla açmayı hedefliyor.

Galatasaray – Lecce Maçı Ne Zaman?

Galatasaray, 2024-2025 sezonundaki ikinci hazırlık kampına 22 Temmuz’da başlayacak. Sarı-kırmızılılar, bu kampta İtalya Serie A takımlarından Lecce ile ilk hazırlık maçını oynayacak. Galatasaray – Lecce karşılaşması 24 Temmuz Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadele Spor Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray’ın Hazırlık Maçları ve Performansı

Galatasaray, Avusturya kampında şu ana kadar bir galibiyet ve iki mağlubiyet aldı. İlk hazırlık maçında LASK Linz ile karşılaşan sarı-kırmızılı ekip, Dubois’ın kendi kalesine attığı gol ve Copado ile Kone’nin golleriyle sahadan 3-2 mağlup ayrıldı. Galatasaray’ın gollerini genç oyuncu Metehan Baltacı kaydetti. İkinci hazırlık maçında Almanya’nın Fortuna Düsseldorf takımıyla karşılaşan Galatasaray, Emmanuel Iyoha, Niemiec, Danny Schmidt, Zimmermann ve Karim Alfo’nun gollerine engel olamayarak sahadan 5-2 mağlup ayrıldı. Son hazırlık maçında Trencin ile karşılaşan Galatasaray, Köhn, Ziyech, Mertens ve yeni transfer Batshuayi’nin golleriyle 4-1 galip geldi.

Süper Kupa Maçı 3 Ağustos’ta Oynanacak

2023-2024 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, Süper Kupa’da Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanan Beşiktaş ile karşılaşacak. Galatasaray – Beşiktaş mücadelesi Atatürk Olimpiyat Stadı’nda 3 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. Galatasaray, Lecce ve Parma maçlarının ardından kampı tamamlayarak İstanbul’a dönecek ve Süper Kupa maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Galatasaray’ın Maç Programı

24 Temmuz Perşembe: Galatasaray – Lecce

27 Temmuz Cumartesi: Galatasaray – Parma

3 Ağustos Cumartesi: Galatasaray – Beşiktaş

11 Ağustos Pazar: Galatasaray – Hatayspor

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!