Lugano – Fenerbahçe mücadelesi Stockhorn Arena’da oynanacak ve karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek. Peki, Lugano – Fenerbahçe maçı hangi kanalda, saat kaçta? İşte, mücadelenin detayları…

Lugano – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda Lugano ve Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Thun şehrindeki Stockhorn Arena’da oynanacak maç, 23 Temmuz Salı günü saat 21.30’da başlayacak.

Lugano – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı ilk maçı Portekizli hakem Tiago Martins yönetirken, Salı günü oynanacak mücadele D-Smart ve D-Smart GO’dan canlı olarak yayınlanacak. Martins’in yardımcılıklarını ise Bruno Jesus ve Hugo Andre Pires Ribeiro yapacak.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe: Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko

Gözler Yeni Transferlerde

Fenerbahçe’nin yeni transferleri Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Oğuz Aydın UEFA kadrosunda yer alırken, Levent Mercan ise kadroya alınmadı. Saint-Maximin, Lugano maçının kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Rövanş Maçı 30 Temmuz’da

Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turu karşılaşmaları rövanş usulü oynanacak. Fenerbahçe, rövanş mücadelesini 30 Temmuz Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynayacak. Fenerbahçe – Lugano mücadelesi saat 20.00’de başlayacak.

Fenerbahçe’nin Avrupa Karnesi

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında oynadığı 270 müsabakada 107 galibiyet alırken, 55 beraberlik ve 108 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda rakip fileleri 366 kez havalandırırken, kalesinde 384 gol gördü. Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi elemelerinde daha önce yaptığı 34 müsabakada 12 galibiyet elde etti, 11 beraberlik ve 11 yenilgi yaşadı. Bu maçlarda 48 gol atarken, 39 gol yedi.

Fenerbahçe’nin Süper Lig Maç Fikstürü

  1. Hafta | Adana Demirspor (E)
  2. Hafta | Göztepe (D)
  3. Hafta | Çaykur Rizespor (D)
  4. Hafta | Alanyaspor (E)
  5. Hafta | Kasımpaşa (D)
  6. Hafta | Galatasaray (E)
  7. Hafta | Antalyaspor (D)
  8. Hafta | Bay

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!