UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde bugüne kadar çıktığı 34 karşılaşmada 12 galibiyet alan Fenerbahçe, Lugano karşısında da başarılı olmayı hedefliyor. Peki, Lugano – Fenerbahçe mücadelesi hangi kanalda ve saat kaçta yayınlanacak? İşte maçın detayları…

Lugano – Fenerbahçe Maçı Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Lugano ile Fenerbahçe arasındaki mücadele, Thun şehrindeki Stockhorn Arena’da oynanacak. Karşılaşma, 23 Temmuz Salı günü saat 21.30’da başlayacak.

Lugano – Fenerbahçe Maçı Hangi Kanalda?

Fenerbahçe’nin deplasmanda oynayacağı bu önemli maç, D-Smart ve D-Smart GO kanallarından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Portekizli hakem Tiago Martins yönetecek.

Muhtemel 11’ler

Fenerbahçe:
Dominik Livakovic, Bright Osayi-Samuel, Çağlar Söyüncü, Alexander Djiku, Jayden Oosterwolde, Bartuğ Elmaz, Fred, Dusan Tadic, Sebastian Szymanski, Ryan Kent, Edin Dzeko

Yeni Transferler

Fenerbahçe’nin yeni transferleri arasında Cenk Tosun, Allan Saint-Maximin ve Oğuz Aydın yer alırken, Levent Mercan UEFA kadrosunda bulunmuyor. Saint-Maximin, Lugano maçının kamp kadrosuna dahil edilmedi.

Lugano – Fenerbahçe Rövanş Maçı Ne Zaman?

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş karşılaşması 30 Temmuz Salı günü Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak. Fenerbahçe – Lugano mücadelesi saat 20.00’de başlayacak.

Fenerbahçe’nin Avrupa Performansı

Sarı-lacivertli takım, Avrupa kupalarında 270 maçta 107 galibiyet, 55 beraberlik ve 108 yenilgi yaşadı. Bu karşılaşmalarda rakip filelere 366 gol atarken, kalesinde 384 gol gördü. Fenerbahçe, UEFA Şampiyonlar Ligi elemelerinde daha önce oynadığı 34 maçta 12 galibiyet, 11 beraberlik ve 11 yenilgi aldı.

Fenerbahçe’nin Süper Lig Maç Fikstürü

  1. Hafta | Adana Demirspor (E)
  2. Hafta | Göztepe (D)
  3. Hafta | Çaykur Rizespor (D)
  4. Hafta | Alanyaspor (E)
  5. Hafta | Kasımpaşa (D)
  6. Hafta | Galatasaray (E)
  7. Hafta | Antalyaspor (D)
  8. Hafta | Bay

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!