WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0880 0.17%
EURO 38,0792 0.02%
ALTIN 2.835,130,22
BITCOIN 21487103,65%
Danla Bilic ve Doğan Alemdar Belgrad’da Baş Başa! Aşk İddiaları Gerçek Çıktı

Danla Bilic ve Doğan Alemdar Belgrad’da Baş Başa! Aşk İddiaları Gerçek Çıktı

Sosyal medya fenomeni Danla Bilic ve milli futbolcu Doğan Alemdar arasındaki aşk iddiaları, Belgrad'da baş başa görüntülenmeleriyle doğrulandı.

21 Temmuz 2024 12:45
Danla Bilic ve Doğan Alemdar Belgrad’da Baş Başa! Aşk İddiaları Gerçek Çıktı
0

BEĞENDİM

Sosyal medya fenomenlerinin popüler isimlerinden Danla Bilic, yakın arkadaşı Ala Tokel gibi bir futbolcuya gönlünü kaptırdı. Bilic, 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile birlikte görüntülendi.

İlk Görüntüler Belgrad’dan

Fransa Ligue 1 ekibi Rennes’te forma giyen Bertuğ Yıldırım ve sosyal medya fenomeni Ala Tokel’in yeni bir ilişkiye başlaması gündemde yer almıştı. Aralarındaki yaş farkı sık sık tartışılan çift, ilk kez Danla Bilic ve Doğan Alemdar ile birlikte görüntülenmişti.

 

Sessiz Kalan Bilic, Takip Hamlesiyle Dikkat Çekti

Aşk iddiaları bu görüntülerden sonra hızla yayıldı. Ala Tokel, ilişkisini sosyal medya hesabından duyururken, Danla Bilic konu hakkında sessiz kaldı. Ancak, Bilic’in milli futbolcu Doğan Alemdar’ı aniden takibe alması söylentileri güçlendirdi.

Belgrad’da Yakalandılar

Daha önce rapçi Çakal ile aşk yaşayan ünlü fenomen Danla Bilic, geçtiğimiz gün Belgrad sokaklarında 21 yaşındaki milli futbolcu Doğan Alemdar ile baş başa görüntülendi. Blogyagmuru’nda yer alan bilgilere göre, çift konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmadı.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.