EXXEN CANLI YAYIN | Beşiktaş Grazer AK 20 TEMMUZ 2024 CANLI hangi kanalda nereden izlenir saat kaçta?

Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını Slovenya’da sürdürüyor. Teknik direktör Giovanni van Bronckhorst yönetiminde Avrupa kupalarına ve Süper Lig’e iddialı bir şekilde hazırlanan Kara Kartal, Slovenya kampı kapsamındaki son hazırlık maçında Avusturya temsilcisi Grazer AK ile karşı karşıya gelecek. EXXEN CANLI YAYIN | Beşiktaş Grazer AK!

Grazer AK Beşiktaş Maçı Ne Zaman, Saat Kaçta?

Beşiktaş ve Grazer AK arasındaki hazırlık maçı 20 Temmuz Cumartesi günü saat 19.00’da başlayacak. Maç, Avusturya’nın Wildon şehrinde bulunan Sportplatz Wildon stadyumunda oynanacak.

Beşiktaş-Grazer AK hazırlık maçı, TV 8,5 Exxen platformu üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Futbolseverler, bu platform üzerinden maçı ücretsiz olarak izleyebilecekler.

Grazer AK Beşiktaş maçı TV8.5 EXXEN, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! Beşiktaş (BJK) Grazer AK Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 20 TEMMUZ 2024

Grazer AK Beşiktaş Maçı Hakkında

Tarih: 20 Temmuz Cumartesi
Saat: 19.00
Yer: Sportplatz Wildon, Wildon, Avusturya
Yayın: Exxen
Önem: Beşiktaş’ın Slovenya kampındaki son hazırlık maçı

Beşiktaş’ın Hedefi

Beşiktaş, bu hazırlık maçından galibiyetle ayrılmak ve yeni sezona moralli bir şekilde başlamak istiyor. Van Bronckhorst, bu maçta yeni transferleri ve farklı oyun kombinasyonlarını denemek istiyor.

Grazer AK Hakkında

Grazer AK, Avusturya’nın Graz şehrinde bulunan bir futbol kulübüdür. Bölgesel liglerde mücadele eden kulüp, bu sezon Beşiktaş ile hazırlık maçı yaparak Avrupa futboluna da adını duyurmak istiyor.

Beşiktaş’ın Slovenya Kampı

Beşiktaş, 10 Temmuz’da Slovenya’ya kamp yapmak için gitmişti. Bu kampta Shakhtar Donetsk ve Yeni Malatyaspor ile de hazırlık maçları yapan Kara Kartal, Grazer AK maçıyla kampı tamamlayacak ve İstanbul’a dönecek.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11’ler

Beşiktaş: Ersin, Svensson, Paulista, Colley, Masuaku, Musrati, Demir Ege, Gedson Fernandes, Rashica, Rafa Silva, Aboubakar

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!