WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0043 -0.19%
EURO 38,0761 0.39%
ALTIN 2.828,580,93
BITCOIN 21631343,94%
Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen Sözlendi! Kadir Ezildi’nin Sözlüsü Gamze Türkmen Bakın Kimdir?
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen Sözlendi! Kadir Ezildi’nin Sözlüsü Gamze Türkmen Bakın Kimdir?

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen Sözlendi! Kadir Ezildi’nin Sözlüsü Gamze Türkmen Bakın Kimdir?

"En Hamarat Benim” programının tanınan sunucusu Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile sözlendi. Ünlü fenomenin bu haberi, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Peki, Kadir Ezildi'nin sözlüsü Gamze Türkmen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gamze Türkmen hakkında merak edilen tüm detaylar...

19 Temmuz 2024 11:35
Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen Sözlendi! Kadir Ezildi’nin Sözlüsü Gamze Türkmen Bakın Kimdir?
0

BEĞENDİM

“En Hamarat Benim” programının sevilen sunucusu Kadir Ezildi, sevgilisi Gamze Türkmen ile sözlendi. Ünlü fenomenin bu haberi, hayranları arasında büyük bir heyecan yarattı. Peki, Kadir Ezildi’nin sözlüsü Gamze Türkmen kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte Gamze Türkmen hakkında merak edilen tüm detaylar…

Gamze Türkmen Kimdir?

Gamze Türkmen, 1 Mart 1993 yılında Erzurum Yakutiye’de doğdu. Güzel Sanatlar Fakültesi mezunu olan Türkmen, aynı zamanda ses sanatçısı Fırat Türkmen’in kardeşidir. Eğitimi ve sanata olan ilgisi ile tanınan Gamze Türkmen, son dönemde Kadir Ezildi ile olan ilişkisi ile de gündeme gelmektedir.

Kadir Ezildi Kimdir?

Kadir Ezildi, temizlik programlarıyla tanınan ve 28 yaşında olan bir sunucudur. İstanbul’da annesi ve erkek kardeşi ile birlikte yaşamaktadır. Sosyal medyada paylaştığı videolar sayesinde popülerlik kazanan Kadir Ezildi, televizyon programları ile geniş kitlelere ulaşarak büyük bir hayran kitlesi edinmiştir.

Nişan Töreni Detayları

Kadir Ezildi ve Gamze Türkmen’in nişan töreni, 19 Temmuz’da Erzurum’da gerçekleştirilmiştir. Çift, Eylül ayında ise İstanbul’da büyük bir törenle nişanlarını kutlayacaklar. Bu mutlu haber, Ezildi ve Türkmen’in hayranları arasında büyük bir sevinç yaratmıştır.

Magazin haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.