WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0038 -0.19%
EURO 38,0773 0.39%
ALTIN 2.827,050,88
BITCOIN 21489204,87%
MasterChef ana kadroya giren 6 isim kimler oldu? MasterChef 6 ceketi kim kazandı? 18 TEMMUZ 2024
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • MasterChef ana kadroya giren 6 isim kimler oldu? MasterChef 6 ceketi kim kazandı? 18 TEMMUZ 2024

MasterChef ana kadroya giren 6 isim kimler oldu? MasterChef 6 ceketi kim kazandı? 18 TEMMUZ 2024

MasterChef 18 Temmuz bölümünün tanıtım videosu yayınlandı. Yarışmacılar ana kadroya girme mücadelesine başlıyor. Fragmanı kaçırmayın!

18 Temmuz 2024 14:47
MasterChef ana kadroya giren 6 isim kimler oldu? MasterChef 6 ceketi kim kazandı? 18 TEMMUZ 2024
0

BEĞENDİM

MasterChef ana kadroya giren 6 isim kimler oldu? MasterChef 18 Temmuz Bölümü: Tanıtım Videosu Yayınlandı mı? İşte Ayrıntılar! MasterChef Türkiye’nin 18 Temmuz tarihli yeni bölümünün tanıtım videosu yayınlandı ve yarışma severler bu videoyu heyecanla izliyor. TV8 ekranlarında yayınlanan popüler yemek yarışmasının yeni bölümü hakkında tüm detaylar burada!

18 Temmuz MasterChef fragmanı Yayınlandı mı?

MasterChef Türkiye’nin 18 Temmuz bölümüne ait tanıtım videosu nihayet yayınlandı. Bu video, izleyicilerin heyecanını doruğa çıkarıyor. TV8 ekranlarında yayınlanan bu popüler yemek yarışmasının yeni bölümü, yine yüksek tempolu ve sürükleyici olacak. Yetenekli yarışmacılar, şeflerin önünde tüm becerilerini sergileyecekler.

MasterChef 18 Temmuz Yeni Bölümünde Ne Olacak?

Yeni bölümde, yarışmacılar şeflerden en yüksek puanı almak için büyük bir mücadele verecekler. Şeflerin yüksek standartlarına ulaşabilmek için ellerinden gelenin en iyisini yapacak olan yarışmacılar, yemeklerinin kalitesiyle dikkat çekmeye çalışacaklar. Bu bölümde yaşanacak olaylar ve şeflerin eleştirileri, izleyicileri ekrana kilitleyecek.

MasterChef ana kadroya giren 6 isim kimler oldu? MasterChef 6 ceketi kim kazandı? 18 TEMMUZ 2024

Ana Kadroya Girme Mücadelesi Başlıyor

18 Temmuz’daki bölümde, 2. gruptaki yarışmacılar ana kadroya girmek için büyük bir mücadeleye başlayacaklar. Beş gün sürecek bu zorlu süreçte, yarışmacılar en iyi yemekleri hazırlayarak isimlerini ana kadroya yazdırmak için çaba gösterecekler. Ana kadroya geçme mücadelesi, oldukça çekişmeli geçecek ve izleyicilere heyecan dolu anlar yaşatacak.

Yedek Yarışmacılar Kimler?

Ana kadroya giremeyen yarışmacılar yedek listeye alınmış durumda. İlk hafta yarışan 7 yarışmacıdan sadece 4’ü yedekler arasına girmeye hak kazandı. Bu yedek yarışmacılar, ilerleyen bölümlerde tekrar ana kadroya geçmek için fırsat arayacaklar. Bu isimler Bera, Huriye, Bartu ve Şehmus olarak belirlendi.

Yeni bölümün fragmanı, izleyicilere MasterChef Türkiye’nin bu bölümünde neler olacağına dair ipuçları veriyor. Yarışmacıların mücadelesi, şeflerin yorumları ve bölümdeki sürprizler, tanıtım videosunda izleyicilerle buluşacak. Bu fragman, MasterChef severler için oldukça heyecan verici.

MasterChef 18 Temmuz bölümü, yarışmanın heyecanını bir üst seviyeye taşıyacak. Yeni bölümde yaşanacak çekişme ve yarışmacıların performansları, izleyiciler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek. TV8 ekranlarında yayınlanacak bu bölüm, MasterChef Türkiye’nin unutulmaz anlarına ev sahipliği yapacak.

MasterChef yeni bölüm saat kaçta, ne zaman?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarının özel tarifleri ve yeni bölüm her akşam 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

MasterChef Türkiye jürileri

Mehmet Yalçınkaya
Somer Sivrioğlu
Danilo Zanna

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

MasterChef 6. kim oldu? MasterChef Türkiye fragmanı 18 Temmuz 2024

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.