Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf ile karşılaşacak. İlk maçında LASK Linz’e 3-2 yenilen Okan Buruk’un öğrencileri, Alman ekibini mağlup ederek moral bulmayı amaçlıyor. Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin bu maçta oynayıp oynamayacağı merak konusu. Cimbom, Fortuna Düsseldorf maçının ardından sırasıyla Trencin, Lecce ve Parma ile karşılaşarak Avusturya kampını tamamlayacak. Galatasaray-Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar…

Galatasaray-Fortuna Düsseldorf Maçı Ne Zaman?

Galatasaray, Avusturya kampında ikinci hazırlık maçını Fortuna Düsseldorf ile yapacak. LASK Linz karşısında 3-2 mağlup olan Galatasaray, bu maçta galibiyet arayacak. Maç 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20:30’da başlayacak.

Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bu önemli karşılaşma, D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Futbolseverler, Galatasaray’ın bu hazırlık maçını canlı izleyebilecekler.

Galatasaray’ın Hazırlık Maçı Programı

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray, Fortuna Düsseldorf maçının ardından 3 karşılaşmaya daha çıkacak. Sarı-kırmızılılar, sırasıyla Trencin, Lecce ve Parma ile karşılaşacak. İşte Galatasaray’ın hazırlık maçları programı:

  • 18 Temmuz: Galatasaray – Trencin
  • 24 Temmuz: Galatasaray – Lecce
  • 27 Temmuz: Galatasaray – Parma

Mauro Icardi Oynayacak mı?

Galatasaray’ın ikinci hazırlık maçındaki rakibi Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf olacak. Kampa geç katılan Arjantinli forvet Mauro Icardi’nin bu maçta forma giymesi bekleniyor.

Yusuf Demir Göz Dolduruyor

Basel’de kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Galatasaray’a dönen Yusuf Demir, kamp döneminin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. 21 yaşındaki kanat oyuncusu, ortaya koyduğu iştahlı futbol ile göz doldurdu. Ancak Yusuf hakkındaki son kararı teknik heyet verecek. Oyuncunun Avusturyalı olması nedeniyle yabancı sınırında sıkıntı yaşanacağı için kararın ne olacağı merak konusu.

Metehan Baltacı Kampın Dikkat Çeken İsimlerinden

İlk hazırlık maçında 2 gol atan Metehan Baltacı, kamp dönemini iyi geçiren isimlerden biri olarak göze çarpıyor. 21 yaşındaki stoperi ayrıca geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Eyüpspor istiyor. Süper Lig’in yeni ekibi, genç oyuncuyu kadrosuna yine geçici olarak katmak istiyor. Ancak Metehan’ın böyle devam etmesi halinde bu sezon rotasyonun parçalarından biri olması bekleniyor.

İlk Maçı Kaybetti

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve Avusturya’da kampta bulunan Galatasaray, hazırlık maçlarına devam ediyor. İlk maçında LASK Linz karşısında çıkan Cimbom, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılırken, goller Metehan Baltacı’dan gelmişti.

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!