Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray, ikinci hazırlık maçında Bundesliga 2 ekiplerinden Fortuna Düsseldorf ile karşı karşıya gelecek. İlk maçında LASK Linz’e 3-2 mağlup olan Okan Buruk’un öğrencileri, bu maçta galibiyet alarak moral bulmak istiyor. Arjantinli golcü Mauro Icardi’nin bu müsabakada oynayıp oynamayacağı ise merak konusu. Galatasaray, Fortuna Düsseldorf maçının ardından Trencin, Lecce ve Parma ile karşılaşarak Avusturya kampını tamamlayacak. Galatasaray – Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak? İşte karşılaşmaya dair tüm detaylar…

Galatasaray – Fortuna Düsseldorf Maçı Ne Zaman?

Galatasaray, Avusturya kampında ikinci hazırlık maçını Fortuna Düsseldorf ile oynayacak. İlk maçta LASK Linz karşısında 3-2 mağlup olan Galatasaray, bu maçta galibiyet arayacak. Galatasaray – Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı 15 Temmuz Pazartesi günü saat 20:30’da başlayacak.

Galatasaray – Fortuna Düsseldorf Hangi Kanalda Yayınlanacak?

Bugün oynanacak ve saat 20:30’da başlayacak Galatasaray – Fortuna Düsseldorf hazırlık maçı, D-Smart 77. kanal Spor Smart ve D-Smart GO ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Sarı-Kırmızılıların Hazırlık Maçı Programı

Galatasaray, Süper Lig 2024-2025 sezonu öncesinde toplam 5 hazırlık maçı yapacak. Fortuna Düsseldorf maçının ardından sarı-kırmızılı ekibin diğer rakipleri Trencin, Lecce ve Parma olacak. İşte Galatasaray’ın hazırlık maçları programı:

  • 18 Temmuz: Galatasaray – Trencin
  • 24 Temmuz: Galatasaray – Lecce
  • 27 Temmuz: Galatasaray – Parma

Mauro Icardi Oynayacak mı?

Sarı-Kırmızılı ekibin ikinci hazırlık maçındaki rakibi Bundesliga 2 takımlarından Fortuna Düsseldorf. Son şampiyon, Alman rakibi karşısında yıldızlarıyla galibiyet arayacak. Kampa geç katılan Arjantinli forvet Mauro Icardi’nin bu müsabakada forma giymesi bekleniyor.

Yusuf Demir Göz Dolduruyor

Basel’de kiralık olarak forma giydikten sonra yeniden Sarı-Kırmızılı kulübe geri dönen Yusuf Demir, kamp döneminin en dikkat çeken isimlerinden biri oldu. 21 yaşındaki kanat oyuncusu, ortaya koyduğu iştahlı futbol ile göz doldurdu. Ancak Yusuf hakkındaki son kararı teknik heyet verecek. Oyuncunun Avusturyalı olması nedeniyle yabancı sınırında sıkıntı yaşanacağı için kararın ne olacağı merak konusu.

Metehan Baltacı Kampın Dikkat Çeken İsimlerinden

İlk hazırlık maçında 2 gol atan Metehan Baltacı, kamp dönemini iyi geçiren isimlerden biri olarak öne çıkıyor. 21 yaşındaki stoperi ayrıca geçen sezon kiralık olarak formasını giydiği Eyüpspor istiyor. Süper Lig’in yeni ekibi, genç oyuncuyu kadrosuna geçici olarak katmak istiyor. Ancak Metehan’ın bu performansını sürdürmesi halinde bu sezon rotasyonun önemli parçalarından biri olması bekleniyor.

İlk Maçta Mağlubiyet

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren ve Avusturya’da kampta bulunan Galatasaray, hazırlık maçlarına devam ediyor. İlk maçına LASK Linz karşısında çıkan Cimbom, sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Goller, genç stoper Metehan Baltacı’dan gelmişti.

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!