2024-2025 sezonu için hazırlıklarını sürdüren Galatasaray, LASK Linz takımıyla bu akşam karşı karşıya geliyor. Okan Buruk yönetimindeki sarı-kırmızılılar, 11 – 27 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek turnuvada karşılaşacak. Galatasaray’ın oynayacağı 5 hazırlık maçının programı belli olurken, ilk rakibi ise LASK Linz oldu. Bu hazırlık maçının ardından Galatasaray, Düsseldorf, Trencin, Lecce ve Parma ile karşılaşacak. Galatasaray’ın hazırlık maçlarının hangi kanalda yayınlanacağı da açıklandı.

LASK Linz – Galatasaray Maçı Ne Zaman?

Galatasaray yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da yapacağı kamp ile sürdürecek. Summer Series Upper Austria’da mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, ilk hazırlık maçını 11 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da LASK Linz karşısında oynayacak. Bu önemli karşılaşma, Sport Smart ve D-Smart Go ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Galatasaray’ın Hazırlık Maçı Programı

11 Temmuz Perşembe 20.30 – LASK Linz – Galatasaray (Sport Smart + D-Smart Go)

15 Temmuz Pazartesi 20.30 – Galatasaray – Fortuna Düsseldorf (Sport Smart + D-Smart Go)

18 Temmuz Perşembe 20.30 – Galatasaray – Trencin (Sport Smart + D-Smart Go)

24 Temmuz Çarşamba 20.30 – Galatasaray – Lecce (Sport Smart + D-Smart Go)

27 Temmuz Cumartesi 20.30 – Galatasaray – Parma (Sport Smart + D-Smart Go)

Sarı-Kırmızılıların Kamp Kadrosu Belli Oldu

Galatasaray’ın kamp kadrosu açıklandı. Kadroda yer alan 36 futbolcu şu şekilde:

Kaleciler: Muslera, Batuhan Şen, Günay Güvenç, Berk Balaban

Defans: Mathias Ross, Leo Dubois, Derrick Köhn, Victor Nelsson, Emin Bayram, Işık Kaan Arslan, Kazımcan Karataş, Metehan Baltacı

Orta Saha: Eyüp Aydın, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Mateus Tete, Halil Dervişoğlu, Hakim Ziyech, Sergio Oliveira, Yusuf Demir, Lucas Torreira, Taylan Antalyalı, Jankat Yılmaz, Ali Yeşilyurt, Baran Aksaka, Berat Luş, Yalın Dilek, Efe Akman

Forvet: Mauro İcardi, Dries Mertens, Wilfried Zaha, Gökdeniz Gürpüz, Michy Batshuayi, Siraçhan Nas, Eren Aydın, Kadir Subaşı

Hazırlık Maçı Detayları

Galatasaray, hazırlık maçlarında performansını değerlendirecek ve yeni transferlerini test etme fırsatı bulacak. Özellikle Michy Batshuayi’nin performansı merakla bekleniyor. Ayrıca, takımdan ayrılması gündemde olan Sergio Oliveira ve Hakim Ziyech de kamp kadrosunda yer alıyor. Galatasaray’ın hazırlık maçları, futbolseverler tarafından büyük bir ilgiyle takip edilecek.

LASK Linz – Galatasaray Maçının Yayın Bilgileri

LASK Linz – Galatasaray hazırlık maçı, 11 Temmuz Perşembe günü saat 20.30’da Sport Smart ve D-Smart Go kanallarında canlı olarak yayınlanacak. Galatasaray’ın diğer hazırlık maçları da aynı kanallardan izlenebilecek. Bu önemli karşılaşmaları kaçırmamak için belirtilen saatlerde ekran başında olmayı unutmayın.

Galatasaray, yeni sezon hazırlıklarına hız kesmeden devam ederken, futbolseverler de takımlarının performansını ve yeni transferlerini yakından takip edecek. Hazırlık maçlarının tamamı Sport Smart ve D-Smart Go’da canlı yayınlanacak.

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!