CANLI İZLE TV! Fenerbahçe Hajduk Split Maçı Canlı İZLE 10 TEMMUZ 2024 ŞİFRESİZ

CANLI İZLE TV! Fenerbahçe Hajduk Split Maçı Canlı İZLE! Fenerbahçe – Hajduk Split Maçı Hangi Kanalda, Saat Kaçta? Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi’ne ikinci ön eleme turundan katılacak ve hazırlıklarını yoğun bir tempoyla sürdürüyor. Avusturya’da kamp yapan Fenerbahçe, üçüncü hazırlık maçında Hırvatistan’ın güçlü takımlarından Hajduk Split ile karşılaşacak. Jose Mourinho yönetiminde yeni sezona hazırlanan sarı-lacivertliler, ilk hazırlık maçında Admira Wacker ile 1-1 berabere kalmıştı. Şimdi, Hajduk Split karşısında galibiyet arayacaklar. Peki, Fenerbahçe – Hajduk Split maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fenerbahçe – Hajduk Split Maçı Detayları

Fenerbahçe’nin Avusturya kampındaki hazırlık maçları programı netleşti. Bad Waltersdorf kasabasında kamp yapan takım, Hajduk Split ile kozlarını paylaşacak. Bu önemli hazırlık maçı, 10 Temmuz Çarşamba günü saat 19.00’da Merkur Arena’da oynanacak.

Fenerbahçe Hajduk Split maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Fenerbahçe’nin Youtube kanalında canlı yayınlanan ilk hazırlık maçının ardından, Hajduk Split mücadelesi S Sport Plus ekranlarından futbolseverlerle buluşacak. Mourinho’nun, milli takımlarında olan ve kampa yeni katılan oyunculara da bu maçta şans vermesi bekleniyor.

Fenerbahçe Hajduk Split maçı S Sport Plus, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! Fenerbahçe FB Hajduk Split Canlı Donmadan Şifresiz izleme linki 10 TEMMUZ 2024

Son Hazırlık Maçı Strasbourg’a Karşı

Fenerbahçe, Avusturya kampındaki son hazırlık maçını Fransa temsilcisi Strasbourg ile yapacak. Bu karşılaşma, 13 Temmuz Cumartesi günü saat 18.30’da yine Merkur Arena’da oynanacak. Sarı-lacivertliler, Süper Lig’in 2024-2025 sezonuna güçlü bir başlangıç yapmak istiyor.

Şampiyonlar Ligi Yolunda Rakip Lugano

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi ikinci ön eleme turunda İsviçre temsilcisi Lugano ile eşleşti. İlk maç deplasmanda 23 Temmuz’da oynanacak, rövanş ise 30 Temmuz’da İstanbul’da olacak.

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!