WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0944 0.2%
EURO 38,1170 0.09%
ALTIN 2.841,850,46
BITCOIN 21771503,15%
Adnan Oktar’ın Kediciği Esra Saraçoğlu’nun Candan Kardeşler Savunması

Adnan Oktar’ın Kediciği Esra Saraçoğlu’nun Candan Kardeşler Savunması

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü'ne yönelik soruşturma devam ediyor. Esra Saraçoğlu, Bahar ve Nihal Candan kardeşleri örnek göstererek savunmasını yaptı. Esra Saraçoğlu'nun dikkat çeken savunması ve Candan kardeşlerin durumunun detayları haberimizde yer alıyor.

10 Temmuz 2024 16:05
Adnan Oktar’ın Kediciği Esra Saraçoğlu’nun Candan Kardeşler Savunması
0

BEĞENDİM

Adnan Oktar’ın kediciklerinden biri olan Esra Saraçoğlu, Bahar ve Nihal Candan kardeşleri örnek göstererek savunmasını yaptı. Saraçoğlu, Nihal Candan’ın 35 kiloya kadar düşmesini tevekkülsüzlük olarak yorumladı.

Esra Saraçoğlu’nun Dikkat Çeken Savunması

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasında, Esra Saraçoğlu’nun Bahar ve Nihal Candan kardeşleri örnek göstererek yaptığı savunma gündeme oturdu. Saraçoğlu, Nihal Candan’ın cezaevinde 35 kiloya düşerek tahliye edildiğini belirterek, “Cezaevinde moral ve motivasyon verecek tek şey Allah’tır, tevekküldür. Bakın Candan Kardeşler cezaevine girdi, 35 kiloya düştü ve serbest bırakıldılar. Neden? Çünkü tevekkülsüz ve imansızlar” diye konuştu.

Candan Kardeşlerin Durumu

Bahar ve Nihal Candan, kara para aklama soruşturmasında tutuklanmıştı. Cezaevinde anoreksiya (yemek yememe) hastalığına yakalanan Nihal Candan, 35 kiloya kadar düştü. Sağlık durumunun kötüye gitmesi üzerine, tedavisinin cezaevinde devam edilemeyeceği yönünde rapor verildi ve Nihal Candan tahliye edildi.

Ne Olmuştu?

Sosyal medya fenomenleri Bahar ve Nihal Candan kardeşler, kara para aklama soruşturması kapsamında önce tutuklandılar. Nihal Candan, cezaevinde anoreksiya hastalığına yakalanarak 35 kiloya kadar düştü. Sağlık durumunun ciddi şekilde kötüye gitmesi üzerine, tedavisinin cezaevinde sürdürülmesinin mümkün olmadığı raporlanarak serbest bırakıldı.

Adnan Oktar Silahlı Suç Örgütü davasında Esra Saraçoğlu’nun ifadeleri ve savunması dikkat çekti. Saraçoğlu’nun Nihal Candan’ı örnek göstererek yaptığı açıklamalar, davanın seyrinde önemli bir yer tuttu. Bu ifadeler, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı ve tartışmalara neden oldu.

Gündem haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.