WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0906 0.18%
EURO 38,0846 0%
ALTIN 2.833,590,16
BITCOIN 21488453,03%
MasterChef Rizeli Mehmet Yazıcı Elendi Mi? MasterChef’te Dün (8 Temmuz) Ne Oldu?

MasterChef Rizeli Mehmet Yazıcı Elendi Mi? MasterChef’te Dün (8 Temmuz) Ne Oldu?

MasterChef Türkiye'de yarışmacılar arasında yoğun bir rekabet sürüyor. Rizeli Mehmet'in elenip elenmediği izleyiciler tarafından merak ediliyor. Dün yayınlanan bölümde yaşananlar, izleyicileri ekran başına kilitleyerek yarışmanın gidişatını etkiledi. İşte ayrıntılar...

9 Temmuz 2024 08:57
MasterChef Rizeli Mehmet Yazıcı Elendi Mi? MasterChef’te Dün (8 Temmuz) Ne Oldu?
0

BEĞENDİM

MasterChef Türkiye’de yarışmacılar arasında büyük bir rekabet yaşanıyor. Rizeli Mehmet’in elenip elenmediği merak konusu oldu. Dün yayınlanan bölümde yaşananlar izleyicileri ekran başına kilitleyerek, yarışmanın seyrini değiştirdi. İşte detaylar…

MasterChef Rizeli Mehmet Elendi Mi?

TV8’in heyecan dolu yemek yarışması MasterChef, yeni sezonda da tüm hızıyla devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkan yarışmacılar, adeta ecel terleri döküyor. Rizeli Mehmet Akif Yazıcı’nın düelloda elenip elenmediği merak ediliyordu. Dünkü bölümde kendisinden istenen yemekleri en iyi şekilde hazırlamak için çaba sarf eden Mehmet Akif Yazıcı, düelloda elenmedi.

MasterChef’te Dün Ne Oldu?

Dün akşam yayınlanan bölümde, yarışmacılar kendilerine verilen malzemelerle en iyi yemekleri yapmak için yarıştı. Mehmet Akif Yazıcı, düelloda başarılı olarak yarışmaya devam etme hakkı kazandı.

MasterChef Yeni Bölümde Ne Oluyor?

TV8’in popüler yemek yarışması MasterChef, yeni sezonda heyecan dolu bölümleriyle izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Dünyaca ünlü şefler Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna’nın karşısına çıkacak yarışmacılar, en iyi yemekleri yapmak için büyük bir mücadele veriyor. Kendilerinden istenen yemekleri servis edilebilir hale getirmek için tüm gayretlerini ortaya koyan yarışmacılardan hangileri geçer not alacak?

MASTERCHEF 9 TEMMUZ SALI FRAGMANI İZLE

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.