Masterchef 6 Temmuz Düello kim kazandı bugün? MasterChef Türkiye yeni bölüm İZLE! MasterChef Türkiye 6 TEMMUZ 2024 TV8 reklamsız donmadan HD İZLE Masterchef Düello ne zaman?

Masterchef 6 Temmuz Düello kim kazandı bugün? MasterChef 2024 23. Bölüm 6 Temmuz Tanıtımı Yayında! MasterChef Türkiye, yeni bölüm tanıtımıyla bir kez daha izleyicileri ekran başına kilitlemeyi başardı. 6 Temmuz’da yayınlanacak olan bölümün fragmanı, yarışmacıların heyecan dolu anlarını gözler önüne seriyor. MasterChef 2024 23. Bölüm 6 Temmuz tanıtımı, yarışmacıların şeflerden geçer not almak için gösterdiği çabaları ve rekabetin en üst seviyeye çıktığı anları içeriyor.

MasterChef Türkiye bugünkü Bölümünde Neler Bekleniyor?

MasterChef Türkiye’nin 6 Temmuz Cumartesi günü ekrana gelecek yeni bölümünde yarışmacılar, yeteneklerini sergileyerek MasterChef Türkiye 2024 kadrosuna girmeye çalışacak. Yarışmada düellolar hız kesmeden devam ederken, yarışmacılar şeflerin beğenisini kazanmak için kıyasıya mücadele edecekler. Peki, önceki bölümde neler yaşandı?

MasterChef Türkiye’de dün neler oldu?

MasterChef Türkiye 2024’ün önceki bölümünde, yarışmacılar arasında büyük bir rekabet yaşandı. İlk düelloda Çiğdem, Neşe ve İlkay karşı karşıya geldi. Şefler, yarışmacılardan ekşili kuru dolma yapmalarını istedi. Bu zorlu mücadelede Neşe, üst tura çıkmayı başardı.

Masterchef 6 Temmuz Düello kim kazandı bugün? MasterChef Türkiye yeni bölüm İZLE! MasterChef Türkiye 6 TEMMUZ 2024 TV8 reklamsız donmadan HD İZLE Masterchef Düello ne zaman?

Düello: Barış, Muratcan ve Emre’nin Mücadelesi

İkinci düelloda Barış, Muratcan ve Emre karşılaştı. Üçlü, safranlı risotto yaparak şeflerin beğenisini kazanmaya çalıştı. Barış çift tadım yaptığı için elenen ilk isim oldu. Muratcan’ın risottosu ise üst tura çıkmak için yeterli bulundu.

Düello: Betül, Ebru ve Alina’nın Düellosu

Günün üçüncü düellosunda Betül, Ebru ve Alina yarıştı. Üçlü, tiramisu yaparak yeteneklerini sergiledi. Betül’ün tatlısı pişmediği için elenen isim oldu. Alina ise üst tura yükseldi.

Son Düello: Hüsamettin, Bera ve Emir

Son düello Hüsamettin, Bera ve Emir arasında gerçekleşti. Yarışmacılar, hingel yemeği yaparak yarıştı. Kazanan isim ise Bera oldu ve finale kalmayı başardı.

MasterChef Türkiye’nin 6 Temmuz Cumartesi günü yayınlanacak bölümünün tanıtımı yayınlandı. Yarışmanın heyecan dolu anlarını kaçırmamak için tanıtımı izleyin ve yeni bölüme hazır olun!

MasterChef yeni bölüm saat kaçta, ne zaman?

MasterChef Türkiye 2024 yarışmacılarının özel tarifleri ve yeni bölüm her akşam 20.00’de TV8 ekranlarında olacak.

MasterChef Türkiye jürileri

Mehmet Yalçınkaya
Somer Sivrioğlu
Danilo Zanna

Son Dakika Magazin Haberleri için Tıklayınız!

MasterChef Türkiye Düello fragmanı 6 Temmuz 2024