A Milli Futbol Takımımız, Son 16 Turu’nda Avusturya’yı mağlup ederek çeyrek finalde Hollanda’nın rakibi oldu. Turnuvada yarı final bileti için mücadele edecek takımlar arasında İspanya, Almanya, Portekiz, Fransa, İngiltere, İsviçre ve Hollanda bulunuyor. İşte EURO 2024’te bugünkü maçlar ve çeyrek final programı…

5 Temmuz Bugün Maç Var mı? Kimin Maçı Var?

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final eşleşmeleri belli oldu. Turnuvanın en dikkat çeken eşleşmelerinden biri İspanya ve Almanya arasındaki maç olacak. Ev sahibi Almanya ve grup aşamasında dikkat çeken İspanya, yarı final bileti için kozlarını paylaşacak. İngiltere ise İsviçre ile karşılaşacak. Portekiz, F Grubunu lider tamamlayarak çeyrek finale yükselen Türkiye’nin yer aldığı gruptan çıktı ve Fransa ile mücadele edecek. Türkiye ise Hollanda ile karşı karşıya gelecek.

5 Temmuz Cuma Günkü Maçlar

EURO 2024‘te çeyrek finale yükselen takımların maçları 5-6 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Çeyrek final mücadelesi bugün başlıyor. İşte bugünkü maç programı:

5 Temmuz Cuma

19:00 İspanya – Almanya

22:00 Portekiz – Fransa

6 Temmuz Cumartesi Günkü Maçlar

Yarın oynanacak olan çeyrek final maçları ise şöyle:

6 Temmuz Cumartesi

19:00 İngiltere – İsviçre

22:00 Hollanda – Türkiye

Çeyrek Final Eşleşmeleri ve Maç Programı

Avrupa Futbol Şampiyonası’nda çeyrek final mücadeleleri iki günde tamamlanacak. 14 Haziran’da başlayan turnuva, 14 Temmuz’da sona erecek. Çeyrek finallerin ardından yarı finaller 9-10 Temmuz tarihlerinde oynanacak. Şampiyonluk mücadelesi ise 14 Temmuz’da yapılacak final maçıyla son bulacak.

Çeyrek Final Maç Programı

5 Temmuz Cuma:

19:00 İspanya – Almanya

22:00 Portekiz – Fransa

6 Temmuz Cumartesi:

19:00 İngiltere – İsviçre

22:00 Hollanda – Türkiye

Yarı Final Maç Programı

9 Temmuz:

Maç 1: Çeyrek Final Kazananı – Çeyrek Final Kazananı

10 Temmuz:

Maç 2: Çeyrek Final Kazananı – Çeyrek Final Kazananı

Final Maç Programı

14 Temmuz:

Şampiyonluk Maçı

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!