2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) B Grubu üçüncü maçında bu akşam Arnavutluk ve İspanya karşı karşıya gelecek. Düsseldorf Arena’da oynanacak olan karşılaşma saat 22.00’de başlayacak ve İsveçli hakem Glenn Nyberg tarafından yönetilecek. Mücadele, TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

İspanya Gruptan Çıkmayı Garantiledi

B Grubu’nda oynadığı ilk iki maçta Hırvatistan’ı 3-0 ve İtalya’yı 1-0 mağlup eden İspanya, topladığı 6 puanla gruptan çıkmayı garantilemiş durumda. İspanya, bu akşam Arnavutluk karşısında 3. galibiyetini almayı hedefliyor.

Arnavutluk Galibiyet Peşinde

Grupta ilk maçında İtalya’ya 2-1 yenilen ve ikinci maçında Hırvatistan ile 2-2 berabere kalan Arnavutluk, 3. sırada yer alıyor. Gruptan çıkma şansını devam ettirmek için Arnavutluk’un bu akşam İspanya’yı yenmesi gerekiyor. Arnavutluk, iki maçta topladığı 1 puanla İtalya’nın 3 puan gerisinde bulunuyor ve İspanya’yı yenerek Hırvatistan-İtalya maçının sonucunu bekleyecek.

İspanya’nın Arnavutluk Karşısındaki Üstünlüğü

İspanya, bugüne kadar Arnavutluk ile oynadığı 8 müsabakanın tamamını kazandı. Bu maçlarda 31 gol atan İspanyollar, kalesinde ise sadece 3 gol gördü. İspanya’nın Arnavutluk karşısındaki bu ezici üstünlüğü, bu akşamki maç öncesinde dikkat çeken bir istatistik olarak öne çıkıyor.

Spor haberlerinden haberdar olmak için hemen tıklayın!