A Milli Kadın Voleybol Takımı, Hong Kong’da gerçekleştirilen FIVB Milletler Ligi’nin üçüncü haftasında sahaya çıkıyor. “Filenin Sultanları”, ilk maçlarında Tayland’ı 3-0 mağlup ederek galibiyet sayısını 7’ye yükseltti. Bir sonraki rakipleri ise Dominik Cumhuriyeti olacak. Voleybol tutkunları, bu heyecan verici karşılaşmanın tarihini, saatini ve yayınlanacağı kanalı merak ediyor. İşte ayrıntılar…

Dominik Cumhuriyeti-Türkiye Voleybol Maçı Ne Zaman?

Dominik Cumhuriyeti-Türkiye voleybol maçı, 13 Haziran Perşembe günü yapılacak. Maç, saat 15.30’da başlayacak ve TRT Spor ya da TRT Spor Yıldız ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

Filenin Sultanları’nın Kadrosu

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından açıklanan milli takım kadrosunda, tedavisi devam eden milli orta oyuncu Zehra Güneş yer almamaktadır. VNL’nin 3. haftasında milli takımda görev yapacak isimler şu şekildedir:

Pasörler: Cansu Özbay, Elif Şahin

Pasör Çaprazı: Melissa Vargas

Smaçörler: Hande Baladın, Tuğba İvegin, Derya Cebecioğlu, Ebrar Karakurt, İlkin Aydın

Orta Oyuncular: Eda Erdem Dündar, Aslı Kalaç, Beyza Arıcı

Liberolar: Gizem Örge, Simge Aköz, Ayça Aykaç Altıntaş

VNL 3. Hafta Filenin Sultanları Maç Takvimi

13 Haziran Perşembe:

15.30 Dominik Cumhuriyeti-Türkiye15 Haziran Cumartesi:

15.30 Çin-Türkiye

16 Haziran Pazar:

12.00 Türkiye-Brezilya

İzlemek İçin Hazır Olun

Voleybolseverler, A Milli Kadın Voleybol Takımı’nın bu heyecan dolu karşılaşmalarını kaçırmamak için TRT Spor veya TRT Spor Yıldız ekranlarından takip edebilirler. Filenin Sultanları’nın performansını izlemek için hazır olun!

Spor haberlerini takip etmek için hemen tıklayın ve güncel haberlerden anında haberdar olun!