WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0328 -0.13%
EURO 38,0629 0.33%
ALTIN 2.828,010,91
BITCOIN 21487376,43%
Survivor All Star 11 Haziran 2024 2. Finalist Belli Oldu: Nefise Mi, Ogeday mı?

Survivor All Star 11 Haziran 2024 2. Finalist Belli Oldu: Nefise Mi, Ogeday mı?

Survivor All Star'ın 140. bölümü, 11 Haziran akşamı ekranlara geldi ve izleyicileri nefes kesen anlara şahit etti. İstanbul'daki büyük finale bir adım daha yaklaşan yarışmacılar, zorlu parkurda kıyasıya mücadele etti. Peki finalistler kimler ikinci finalist kim oldu? İşte detaylar...

12 Haziran 2024 09:59
Survivor All Star 11 Haziran 2024 2. Finalist Belli Oldu: Nefise Mi, Ogeday mı?
0

BEĞENDİM

Survivor All Star’ın TV8‘de 140. bölümü, 11 Haziran akşamı izleyicilerle buluştu ve heyecan dolu anlara sahne oldu. İstanbul’daki büyük finale bir adım daha yaklaşan yarışmacılar, zorlu parkurda yoğun bir rekabet yaşadı. Peki, finalistler kimler ve ikinci finalist kim oldu? İşte ayrıntılar…

Survivor 140. Bölümünde Neler Yaşandı?

11 Haziran akşamı yayınlanan Survivor All Star’ın 140. bölümünde, Nefise, Ogeday, Seda ve Atakan büyük final koltuğu için yarıştı. Zorlu parkurda yarışmacılar, güç, denge ve hızlarını sergiledi. İlk etapta Atakan elenirken, ikinci karşılaşmada ise Seda yarışmaya veda etti. Nefise ve Ogeday finale kalan isimler oldu.

İlk Finalist Kim Oldu?

Önceki gün oynanan oyunun ilk turunda Batuhan finalist olmayı başarmıştı. Böylece İstanbul’daki büyük finalde yarışacak iki isim Batuhan ve Nefise olarak netleşti.

Survivor Final Oyununu İlk Turda Kimler Eledi?

Survivor final oyununda yarışmacılar, sunucu Murat Ceylan’ın belirttiği kurallar çerçevesinde mücadele etti. Her yarışmacıya 7’şer can verildi ve kazanan canını korurken, mağlup olan can kaybetti. Sıfır cana ulaşan yarışmacı ise oyunun dışında kaldı. Kura çekimi sonrası Ogeday-Seda eşleşmesiyle başlayan oyunda, güç, denge ve hızın önemli olduğu ilk etapta Atakan elenirken, ikinci karşılaşmada Seda elendi.

2. Finalist Kim Oldu?

Nefes kesen final mücadelesinde, atışların belirleyici olduğu Nefise ve Ogeday karşılaşmasında heyecan doruktaydı. Son etapta Ogeday’ı mağlup eden Nefise, kolyeyi elde ederek Survivor All Star’ın ikinci finalisti olmayı başardı. Böylece Batuhan’ın ardından finale kalan ikinci isim Nefise oldu.

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Final oyunlarından önce yarışmacılar, ‘Sevdiklerinize Sorduk’ oyununda stres attı. Sunucu Murat Ceylan, oyunu kazanana ev ödülü verileceğini açıkladı. Yarışmacılar, sevdiklerine sorulan soruları doğru tahmin etmeye çalıştı. 10 sorunun 7’sine doğru cevap veren Seda, ödülü kazandı.

Survivor Yeni Bölüm

Survivor All Star‘ın büyük finaline adım adım yaklaşılırken, yarışmacılar arasındaki rekabet ve heyecan her geçen gün artıyor. Yeni bölüm fragmanı yayınlandı ve izleyiciler, büyük finalde neler olacağını merakla bekliyor.

Survivor All Star’da büyük finale kalan Batuhan ve Nefise’nin performansları şimdiden büyük bir merak konusu. İstanbul’daki final koltuğunda kimin şampiyon olacağı, izleyicileri ekran başına kilitleyecek.

Son Dakika haberler için World Of  Türkiye‘yi tıklayınız.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.