Cristiano Ronaldo, hafta başında Bosna-Hersek’e karşı iki gol atarak 40 golle 2023 yılında en çok gol atan futbolcu sıralamasında zirveye oturdu. Milli takım kampının ardından kulübünün antrenmanına katılan Ronaldo’ya takım arkadaşlarından bir sürpriz geldi.

Rekorların adamı Ronaldo'ya pastalı kutlama

Rekorların adamına takımdan tebrik

EURO 2024 Elemeleri’nde Portekiz’in Bosna-Hersek’i 5-0 mağlup ettiği karşılaşmada 2 gol atan yıldız futbolcu rekorlara doymuyor. Tüm kulvarlarda attığı 40 gol ile 2023 yılındaki en golcü futbolcu ünvanını eline geçiren yıldıza takım arkadaşlarından kutlama geldi.

Al Nassr antrenmanı öncesinde takım arkadaşları Portekizli oyuncu için hazırladıkları pastayı sahaya getirdi. Ronaldo, arkadaşlarının sürprizi karşısında şaşkınlığını gizleyemedi.

Oyuncular, Ronaldo’nun “203 milli maçta 127 gol” ve “2023 yılında 40 gol” yazılı pastası ile hatıra fotoğrafı çektirdi. O anlar kulübün sosyal medya hesabından paylaşıldı.

7 farklı alanda rekor sahibi

38 yaşındaki yıldız futbolcu, 1190 maçta 859 gol atarak tarihi bir başarıya imza attı. Cristiano Ronaldo, futbol tarihinin en golcüsü, Portekiz Milli Takım tarihinin en golcüsü, Şampiyonlar Ligi tarihinin en golcüsü, Avrupa Şampiyonası tarihinin en golcüsü, Real Madrid tarihinin en golcüsü, Milli takımlar tarihinin en golcüsü, Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası elemeleri tarihinin en golcüsü ünvanlarına sahip.

Rekorların adamı Ronaldo'ya pastalı kutlama