Fenerbahçe, Portekizli teknik direktör Jose Mourinho ile anlaşma sağladı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ve Acun Ilıcalı ile birlikte Şampiyonlar Ligi Finali’ni İngiltere’de izleyen Mourinho, İstanbul’a iniş yapacak. Sarı-lacivertli taraftarların başarılı teknik direktöre havalimanında büyük ilgi göstermesi beklenirken dikkatler imza törenine çevrildi. Fenerbahçe taraftarları, passolig aracılığıyla ücretsiz olarak imza töreni için bilet alabilecek. Mourinho’nun İstanbul’a ne zaman geleceği ve bu gün mü olduğu konusunda ise son dakika gelişmeleri var…

Mourinho’nun imza Töreni Bugün Saat Kaçta ve Nerede?

Fenerbahçe’de İsmail Kartal’ın ayrılmasının ardından Jouse Mourinho ile anlaşma sağlandı. Portekizli teknik adam İstanbul’a gelirken kendisini Sarı-lacivertlilere bağlayan sözleşmeyi resmi olarak imzalayacak.

Törende Ülker Stadı’nda gerçekleştirilecek ve taraftarlar davetlidir. Fenerbahçe taraftarları Passolig aracılığıyla ücretsiz olarak imza töreni için bilet alabilirler.

Kulüpten yapılan açıklamada Jose Mourinho’nun Pazar günü İstanbul’a geleceği ve imza töreninin saat 19.00’da başlayacağı bildirildi.

Son Dakika Spor Haberleri için Tıklayınız!