tv8 exxen dortmund real madrid canlı izle

Futbolseverlerin heyecanla beklediği an geldi! Avrupa’nın en prestijli kulüp turnuvası UEFA Şampiyonlar Ligi final heyecanı bu akşam yaşanacak. Almanya’nın köklü ekibi Borussia Dortmund, İspanya’nın devi Real Madrid ile kozlarını paylaşacak.

Dortmund vs Real Madrid Ne Zaman ve Nerede Oynanacak?

Borussia Dortmund ve Real Madrid arasındaki final mücadelesi, 1 Haziran 2024 Cumartesi günü saat 22:00’de İngiltere’nin başkenti Londra’daki ikonik Wembley Stadı’nda oynanacak.

Dortmund vs Real Madrid Maçı Hangi Kanaldan İzleyebilirim?

Heyecan dolu final mücadelesini TV8 ve EXXEN kanallarından canlı olarak takip edebilirsiniz. Maçı kaçırmak istemeyenler, bu kanalları şimdiden ayarlayabilir.

Dortmund vs Real Madrid Hangi Takım Daha Favori?

Real Madrid, 14 kez kazandığı Şampiyonlar Ligi kupasını 15. kez müzesine götürmek için oldukça hırslı. Buna karşın Borussia Dortmund ise 1997’deki tek şampiyonluğunun ardından kupaya uzanmak için elinden geleni yapacak.

dortmund real madrid maçı exxen canlı izle

dortmund-real-madrid-maci-exxen-canli-izle

İki Takımın Geçmiş Karşılaşmaları

Borussia Dortmund ve Real Madrid, Avrupa kupalarında 14 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Real Madrid 6 galibiyet alırken, Borussia Dortmund 3 kez galip geldi. Kalan 5 maç ise berabere sonuçlandı. Bu istatistikler ışığında Real Madrid, rakibine karşı bir hayli avantajlı görünüyor.

Türk Futbolcular da Sahnede Olacak!

Final maçının önemini daha da artıran bir diğer detay ise Türk futbolcuların da bu dev mücadelede yer alacak olması. Real Madrid’de Arda Güler ve Borussia Dortmund’da Salih Özcan, görev verilmesi halinde forma giyecek ve Türk futbolseverleri gururlandırmak için ter dökecekler.

Dortmund Maçının Sonucu Ne Olacak?

Şampiyonlar Ligi finalinin sonucunu tahmin etmek oldukça zor. İki güçlü ekibin karşı karşıya geleceği bu mücadelede her şey sahada olacak. Real Madrid’in tecrübesi ve yıldız futbolcuları öne çıkarken, Borussia Dortmund’un da genç ve dinamik kadrosu sürprizlere gebe.

Son Dakika Spor Haberleri İçin Tıklayınız!

Hemen tıklayın ve World of Türkiye ana sayfasını ziyaret edin!