Mourinho Ne Zaman İstanbul’a Geliyor? Fenerbahçe’de seçimler yaklaşırken çalışmalarına Ankara’da devam eden başkan adayı Aziz Yıldırım, uzun süredir konuşulan dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho transferini bitirdiğini duyurdu. Peki, Mourinho ne zaman İstanbul’a geliyor? İşte detaylar…

Mourınho Ne Zaman İstanbul’a Geliyor?

Fenerbahçe başkan adayı Aziz Yıldırım, dünyaca ünlü teknik direktör Jose Mourinho transferini tamamladığını açıkladı. Portekizli teknik adamın önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceğini belirten Yıldırım, “Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu söz konusu değil. Biz 3 yıllığına geliyoruz, hocamız da 3 yıllığına Mourinho olacak” dedi.

“Mourınho imzayı attı”

Jose Mourinho’nun önümüzdeki hafta İstanbul’a geleceğini belirten Aziz Yıldırım, “Mourinho olmazsa Aykut Kocaman ile çalışır mısınız?” sorusuna “Jose Mourinho imzayı attı, gelmeme durumu yok” yanıtını verdi. Aziz Yıldırım, “Biz 3 yıllığına geliyoruz, 3 yıllığına hocamız da Mourinho’dur. Mourinho 2 sene için geliyor. Şampiyon olursak 2 sene sonra uzatırız. Mourinho gelecek.” ifadelerini kullandı.

Son Dakika Spor Haberleri İçin Tıklayınız!