CANLI İZLE! Olympiakos Fiorentina maçı EXXEN TV8 donmadan şifresiz canlı maç izle 25 Mayıs UEFA Konferans Ligi Finali 2024

Konferans Ligi’nde heyecan doruk noktasına ulaşırken, Yunan devi Olympiakos ve İtalyan ekibi Fiorentina, 29 Mayıs Çarşamba günü AEK Arena’da kıyasıya bir mücadelede karşı karşıya gelecek. Bu tarihi maç, Avrupa futbolunun en prestijli üçüncü organizasyonunun şampiyonunu belirleyecek.

Olympiakos, Avrupa’da gösterdiği etkileyici performansla adını finale yazdırdı. Fenerbahçe’yi de elediği zorlu yolculukta, Yunan ekibi son olarak Aston Villa’yı 6-2 yenerek finale yükselmeyi başardı. Ev sahibi Olympiakos, bu zaferle kupayı müzesine götürmek ve Yunan futbol tarihinde unutulmaz bir iz bırakmak istiyor.

Fiorentina ise ligde beklentilerin uzağında kalsa da, Avrupa’da bambaşka bir görüntü sergiledi. Grup aşamasında namağlup tamamlayan İtalyan ekibi, Maccabi Haifa, Viktoria Plzen ve Club Brugge gibi zorlu rakipleri eleyerek finale yükseldi. Fiorentina, bu zaferle Avrupa’da sezonu kupayla kapatmayı ve taraftarlarına unutulmaz bir gece yaşatmayı hedefliyor.

Mücadeleyi Portekizli hakem Artur Soares Dias yönetecek. Yardımcı hakemler Paulo Soares ve Redro Ribeiro olurken, dördüncü hakem Glenn Nyberg görev alacak. VAR’da Tiago Martins, AVAR’da ise Christian Dingert yer alacak.

Olympiakos Fiorentina maçı EXXEN TV8, TARAFTARIUM 24 CANLI İZLE! UEFA Konferans Ligi Finali 2024 Olympiakos Fiorentina Şifresiz izleme linki 29 Mayıs 2024

Olympiakos Fiorentina maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Maç, 29 Mayıs Çarşamba günü saat 22:00’da (TSİ) başlayacak ve TV8 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Exxen platformu da maçın yayın haklarına sahip.

Olympiakos – Fiorentina maçı sadece bir futbol mücadelesi olmayacak, aynı zamanda iki köklü Avrupa kulübünün tarihi bir rekabeti olacak. Bu heyecana ortak olmak ve Avrupa futbolunun zirvesine giden yolda tanıklık etmek için 29 Mayıs Çarşamba akşamı saat 22:00’yi kaçırmayın!

UEFA Konferans Ligi Finali 2024’te Büyük Heyecan

Yunanistan’ın güçlü ekibi Olympiakos ve İtalya’nın köklü kulübü Fiorentina, UEFA Konferans Ligi Finali’nde karşı karşıya geliyor. Bu sezon Avrupa sahnesinde sergiledikleri üstün performansla dikkat çeken her iki takım da, finalde zafer elde etmek ve kupayı kazanmak için mücadele edecek.

Olympiakos, UEFA Avrupa Ligi’nde sezona başladı ve West Ham United, Freiburg gibi güçlü rakiplerin ardından grubunu üçüncü sırada tamamladı. Bu sonuçla Konferans Ligi’nde yoluna devam eden Yunan ekibi, son 16 turunda Maccabi Tel Aviv’e ilk maçta 4-1 yenilmesine rağmen, rövanş maçında 6-1’lik tarihi bir zafer elde etti.

Son Dakika Spor Haberleri İçin Tıklayınız!