WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0204 -0.14%
EURO 38,0462 0.3%
ALTIN 2.826,100,84
BITCOIN 21526436,10%
Deniz Akkaya Kimdir? Bakın Kaç Yaşında? Eski Eşi Kim?

Deniz Akkaya Kimdir? Bakın Kaç Yaşında? Eski Eşi Kim?

Deniz Akkaya'nın hayatı ve biyografisi gündeme odaklandı ve arama motorlarında sık sık aranan konular arasına girdi. Deniz Akkaya hakkında merak edilenler arasında Deniz Akkaya kimdir? Deniz Akkaya'nın yaşı kaç? ve Deniz Akkaya'nın eski kocası kimdir? gibi sorular yer alıyor. Bu soruların cevaplarını haberimizde.

28 Mayıs 2024 12:51
Deniz Akkaya Kimdir? Bakın Kaç Yaşında? Eski Eşi Kim?
0

BEĞENDİM

Deniz Akkaya hakkında merak edilenler arasında Deniz Akkaya kimdir? Deniz Akkaya’nın yaşı kaç? ve Deniz Akkaya’nın eski kocası kimdir? gibi sorular yer alıyor. İşte yanıtlar…

Deniz Akkaya Kimdir?

Ünlü model, oyuncu ve sunucu Deniz Akkaya, Türkiye’nin en tanınmış isimlerinden biridir. 1977 yılında İstanbul’da doğan Akkaya, eğitim hayatına İstanbul’da başlamış ve İstanbul Üniversitesi Amerikan Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olmuştur.

Kariyeri

Genç yaşta modellik kariyerine adım atan Deniz Akkaya, 1997 yılında Best Model of Turkey yarışmasında birinci olmuş ve uluslararası alanda da başarı elde etmiştir. Moda dünyasının önde gelen isimleriyle çalışmış ve çeşitli markaların defilelerinde yer almıştır. Ayrıca, birçok moda dergisinin kapaklarında da boy göstermiştir.

Sunuculuk kariyerine de adım atan Akkaya, Top Model Türkiye ve Pişti gibi programlarda sunuculuk yapmıştır. Ayrıca, Başka Yerde Yok adlı programda da sunuculuk yapmış ve gazetecilerle birlikte çalışmıştır. Tiyatro ve sinema alanında da başarılı işlere imza atmış ve birçok filmde rol almıştır.

Deniz Akkaya Eski Eşi

Deniz Akkaya, iş insanı Efe Önbilgin ile evlenmiş ve Ayşe adında bir kızları olmuştur. Ancak çift, 2013 yılında boşanmıştır.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.