WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0328 -0.13%
EURO 38,0629 0.33%
ALTIN 2.828,010,91
BITCOIN 21487376,43%
Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu Bakın Kimmiş? Ali Sinanoğlu  Kaç Yaşında, Nereli?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu Bakın Kimmiş? Ali Sinanoğlu Kaç Yaşında, Nereli?

Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu Bakın Kimmiş? Ali Sinanoğlu Kaç Yaşında, Nereli?

Beşiktaş Spor Kulübü'nde başkanlık koltuğuna talip olan isimler arasında dikkat çeken Ali Sinanoğlu kimdir, kaç yaşında, nereli?

23 Mayıs 2024 10:17
Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu Bakın Kimmiş? Ali Sinanoğlu  Kaç Yaşında, Nereli?
0

BEĞENDİM

Beşiktaş Başkan Adayı Ali Sinanoğlu Kimdir?

Beşiktaş Spor Kulübü’nde başkanlık koltuğuna talip olan isimler arasında dikkat çeken bir isim, Ali Sinanoğlu. 1976 yılında Mardin’de dünyaya gelen Sinanoğlu, kökenleriyle de dikkat çekiyor. Babası Suphi Sinanoğlu, tanınmış ailelerden Şeyhmus Sinanoğlu’nun oğlu iken annesi ise Diyarbakır’ın köklü aşiretlerinden Terkan’ın öncülerinden Sinan Kaya’nın kızıdır. Aile, geleneksel değerlere sahip olup, iş ve aile yaşamlarını bir arada sürdürmüşlerdir.

Başkanlık Adaylığı

Beşiktaş’ın genel kurul üyesi olan Ali Sinanoğlu, 2025 yılında gerçekleşecek olan Olağanüstü Seçim Genel Kurul Toplantısı’nda başkan adayı olacağını tvnet canlı yayınında duyurdu. Sinanoğlu, başkanlık için şu ifadeleri kullandı: “İki adaylı kongre üyelerinin oyununu bozmak için 2025 kongresinde Ali Sinanoğlu olarak ben adayım.”

Ali Sinanoğlu’nun Beşiktaş Başkanlığı için adaylık süreci, hem kulüp üyeleri hem de futbol kamuoyu tarafından yakından takip edilmekte. Köklü bir aileden gelmesi ve Beşiktaş’a olan bağlılığı, Sinanoğlu’nun başkanlık için iddialı bir aday olduğunu gösteriyor. Kulübün geleceğini şekillendirecek olan bu süreçte, Sinanoğlu’nun ne gibi projelerle ve vizyonla kulübü yöneteceği merak konusu olarak ön plana çıkıyor.

Son Dakika haberlerini kaçırmamak için hemen tıklayın!

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.