23 Mayıs’ta yayınlanacak yeni bölüm, İnci Taneleri’nin hayranları için uzun zamandır beklenen bir olay olacak. Dizi severler, karakterlerin yaşadığı olayları, ilişkilerin nasıl evrileceğini ve hikayenin hangi yöne ilerleyeceğini büyük bir merakla bekliyorlar.

İnci Taneleri Bu Akşam Var mı Yok Mu?

23 Mayıs akşamı Kanal D’de yayımlanacak İnci Taneleri’nin yeni bölümü büyük bir heyecanla bekleniyor. Dizinin önceki bölümlerinde yaşanan olaylar izleyicileri ekran başına kilitlemişti. Özellikle Ayça’nın performansı büyük övgü topladı ve seyirciler tarafından merakla takip edilen bir konu haline geldi. Yeni bölüm fragmanı heyecanı daha da artırdı ve izleyicileri beklenmedik gelişmelerle karşılaşmaya hazırlıyor. İnci Taneleri bu akşam yeni bölümde neler olacak? Yeni bölüm son fragmanı haberimizin devamında.

23 Mayıs 2024 Kanal D Yayın Akışı

07:00 Afili Aşk

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Öyle Bir Geçer Zaman Ki

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:40 Kanal D Ana Haber

20:00 İnci Taneleri

00:15 Yerli Dizi

02:30 Siyah Beyaz Aşk

04:30 Bodrum Masalı

İnci Taneleri Yeni Bölümde Neler Olacak?

Nehir, Azem’in kendisine ulaşmasını önlemek için her şeyi yapar. Azem sonunda bu durumu kabul etmek zorunda kalır. Cihan, babası ve ablası arasında kalarak hangi tarafı seçeceğini bilemez. Ayrıca Rezzan ile başlarının belaya girmesi an meselesidir. Dilber, hayatını karartan Zahir’den tamamen kurtulmak için her şeyi göze alır. Piraye, Cenk ile olan ilişkisini sonlandırıp Azem ile yeni bir başlangıç yapmayı düşünürken hayatının en büyük şoklarından birini yaşayacaktır.

İnci Taneleri tüm bölümler için TIKLAYINIZ!

Son Dakika haberlerini kaçırmamak için hemen tıklayın!

SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!