Kızıl Goncalar dizisi hangi gün, saat kaçta, NOW TV FOX TV Taş Kağıt Makas izleme linki, yayın günü ne zaman? 13 MAYIS

Taş Kağıt Makas bu akşam var mı merakla dizi severler tarafından arama motorlarından araştırılıyor. İlk bölümden bu yana izleyiciyi ekrana bağlayan dizi bu akşam var mı yok mu? Peki Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam var mı?

Taş Kağıt Makas dizisi hangi gün, saat kaçta, Kanal D Taş Kağıt Makas izleme linki, yayın günü ne zaman?

Taş Kağıt Makas dizisi seyircinin beğenisini kazandı. Yeni bölüm Taş Kağıt Makas dizisi bu akşam var mı, hangi gün yayında? Taş Kağıt Makas dizisi oldukça merak ediliyor. Peki, Taş Kağıt Makas bu akşam (22 Mayıs) var mı, yok mu? KANAL D YAYIN AKIŞI bugün (22 Mayıs) Taş Kağıt Makas yeni bölüm var mı? İşte dizi hakkında merak edilenler…

Taş Kağıt Makas 11. bölüm yeni fragmanı çıktı! Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izle!

Taş kağıt makas yeni bölüm hangi gün, ne zaman yayınlanacak?

Taş Kağıt Makas 22 Mayıs Çarşamba Kana D yayın akışına göre, Taş Kağıt Makas bu akşam saat 20:00’da ekranlarda seyircisiyle buluşacak. Yeni bölüm son fragman haberimizin devamında.

SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!

Taş Kağıt Makas hangi kanalda, ne zaman, hangi gün yayınlanacak, yayın tarihi belli oldu mu? 15 MAYIS

22 Mayıs Kanal D Yayın Akışı

07:00 Afili Aşk

09:00 Neler Oluyor Hayatta?

11:00 Öyle Bir Geçer Zaman ki

13:00 Gelinim Mutfakta

16:00 Arka Sokaklar

18:40 Kanal D Ana Haber

20:00 Taş Kağıt Makas

00:15 İnci Taneleri

02:45 Siyah Beyaz Aşk

04:45 Bodrum Masalı

Taş Kağıt Makas Son Bölümde Neler Yaşandı?

Sıra dışı hafıza yeteneğine sahip olan Umut’un, alzheimer hastası olan babası ile birlikte verdiği zorlu hayat mücadelesini konu alan dizinin yeni bölümü, izleyicileri ekran başına kilitlemeye devam ediyor.

Yeniden Yargılama Başladı

Yeniden yargılamanın ilk duruşmasına büyük bir hayal kırıklığı ile başlayan Umut, duruşma sırasında beklenmedik bir gelişme sayesinde durumunu lehine çevirmeyi başarır. Babası Rıza’nın özgürlüğüne giden yolun, cinayet gecesinin aydınlatılmasından geçtiği anlaşılır. Umut ve Alev, o geceyi aydınlatmak zorunda kalır.

Emirkıranlar’da Çözülme

Umut’un adalet arayışı, Emirkıranlar ailesi içinde uzun süredir saklanan sırların gün yüzüne çıkmasına neden olur. Bu sırları öğrenen Rüya, ailesiyle büyük bir hesaplaşma başlatır. Bu süreçte her şeyi bırakıp gitmeye karar veren Fecir, yanında birini de götürmeye kararlıdır.

Harun ve Umut İş Birliği

Harun Yakar ile Umut’un yolları yeniden kesişir ve birlikte hareket etmeye başlarlar. Harun, Umut’tan aldığı ipucunun peşine düşerken, Kadri Palaz’ın ondan sakladığı daha önemli bir sırrı keşfeder. Kadri Palaz’ın sakladığı bu gerçeğin ne olduğu büyük bir merak konusu.

Süreyya’nın Deşifresi

Umut, hem babasının özgürlüğü için mücadele ederken hem de karşısına çıkan engellerle savaşmaya kararlıdır. Süreyya’yı deşifre edip, cinayet gecesinde yaşananları ortaya çıkarma çabası devam ederken, izleyiciler heyecan dolu anlara tanıklık edecek.

Dizinin bu bölümü, izleyicilere hem dramatik anlar yaşatacak hem de karakterlerin derinlemesine işlenmiş hikayeleri ile ekran başına kilitleyecek. Babası için mücadele eden Umut’un, hem kişisel hem de ailesel zorluklarla nasıl başa çıktığına dair ipuçları veren bu bölüm, izleyicilerden büyük ilgi göreceğe benziyor.

Taş Kağıt Makas Yeni Bölüm Fragmanı İçin TIKLAYINIZ!

SON DAKİKA MAGAZİN HABERLERİ İÇİN TIKLAYINIZ!