WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0325 -0.12%
EURO 38,0751 0.36%
ALTIN 2.831,831,05
BITCOIN 21538665,92%
Survivor’da Nagihan Karadere Elendi Mi? 20 Mayıs Dün Akşam Düello Sonucu Ne Oldu?

Survivor’da Nagihan Karadere Elendi Mi? 20 Mayıs Dün Akşam Düello Sonucu Ne Oldu?

Survivor yarışmasında bu haftanın elenen ismi kim oldu? Nagihan Karadere elendi mi oldu? Survivor'da gerçekleştirilen son eleme oyununda Nagihan, yarışmaya veda etti. Yarışmanın son bölümünde yapılan eleme oyunu sonucunda kim gitti Survivor Nagihan Karadere elendi mi?

21 Mayıs 2024 14:11
Survivor’da Nagihan Karadere Elendi Mi? 20 Mayıs Dün Akşam Düello Sonucu Ne Oldu?
0

BEĞENDİM

Survivor yarışmasında bu haftanın elenen ismi Nagihan Karadere mi oldu? Yapılan son eleme oyununda Nagihan Karadere yarışmaya veda mı etti?

Survivor’da Nagihan Karadere Elendi Mi?

Survivor All Star’da bu haftanın elenen ismi Nagihan Karadere oldu. Yarışmada gerçekleştirilen son eleme oyununda Nagihan, yarışmaya veda etti.

Düello Sonucu Ne Oldu?

Dün akşam yayınlanan bölümde Nagihan, Özgür, Hilmicem ve Merve arasında eleme düellosu yapıldı. Düelloda Hilmicem, Nagihan’ı 5-1 yenerek eleme potasından adını sildirdi. Merve ile Özgür arasındaki düellonun kazananı ise 5-2’lik skorla Özgür oldu. Finalde ise Nagihan ve Merve arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Nagihan Karadere’nin Veda Konuşması

Nagihan, vedasında şu ifadeleri kullandı: “Burada olmak gurur verici bir olay. İyi ki gelmişim. İyi ki burada bulunmuşum. Çok çetin bir sezondu. Çok zorluklar yaşadım gerçekten. Eminim herkes yaşadı. Benim için tarifi mümkün olmayan zorluklardı. Beden gücü burada her şey. Mental her şey. Mentalim çok kuvvetlidir ama tükendim. Bugün çıktım diyelim. Üç gün sonra tekrar pota var. Savaşmak istedim. Gideceksem de böyle gitmek istedim. Çok şükür Allah’a bu arenada bu hissiyatı yaşayarak gidiyorum. Sevenlerimden özür diliyorum. Fazlasını yapmaya çalıştım. Buraya kadar. Gerçekten tükendim. Her gün ağlayarak uyanmak gerçekten çok zordu benim için. Kızımdan özür diliyorum. Devam etmemi istedi ama gerçekten öyle böyle bir sakatlık değil. Acı mı ağrı mı konuşmak dahi istemiyorum. Hayatımdaki en büyük sakatlığım ve son düzlükteyiz. Daha fazlasını zaten yapamazdım. Yapmak istesem buradan başka türlü ayrılmak zorunda kalacaktım. Böyle nokta koymak daha hayırlısıymış. Çok güzel bir insan tanıdım. Benim kardeşim, benim gençliğim, benim canım… Sırtımı yaslayıp da asla ve asla en ufacık bir şüphe duymayacağım bir insan var. Benden bu kadar, jübilemi gerçekleştirdim. Daha fazlası benim için intihar. Güzel bir hikaye yazdım, ha bir ötesi ha bir öncesi. Bana müsaade…”

Nagihan’ın vedası, takım arkadaşları arasında duygusal anlar yaşattı. Nagihan ile sık sık tartışan Yunus Emre, eleme oyunun sonunda sevincini parkurda top oynayarak kutladı. Nagihan’ın vedası, Nefise ve Merve’yi de ağlattı.

Survivor’da bu hafta Nagihan Karadere’nin elenmesi, izleyiciler ve yarışmacılar için sürpriz oldu. Yarışmaya veda eden Nagihan, Survivor All Star macerasını tamamladı.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.