WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0681 0.14%
EURO 38,0675 -0.04%
ALTIN 2.833,590,17
BITCOIN 21472112,80%
Metin Akpınar’ın ikiz kızları DNA testi ile babalığını kanıtladı

Metin Akpınar’ın ikiz kızları DNA testi ile babalığını kanıtladı

Metin Akpınar'ın evlilik dışı iki kızı olduğu iortaya çıktı. Usta oyuncunun ikiz kızlarından biri DNA testi ile babalığını kanıtladı.

13 Ekim 2023 17:40
Metin Akpınar’ın ikiz kızları DNA testi ile babalığını kanıtladı
0

BEĞENDİM

Türk tiyatro ve sinema sanatçısı Metin Akpınar’ın evlilik dışı iki kızı olduğu iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü. Usta oyuncunun ikiz kızlarından biri DNA testi ile babalığını kanıtladı, diğeri ise sonucu bekliyor.

Usta Oyuncunun Sır Gibi Sakladığı Kızları

Metin Akpınar, 1988 yılında evlendiği eşi Ayten Uncuoğlu’ndan 2004 yılında boşandı. Bu evlilikten bir oğlu olan Akpınar’ın, evlilik dışı ilişkiden iki kız çocuğu daha olduğu ortaya çıktı.

35 yıl önce bir kadından ikiz kızları olan Akpınar’ın, bu ilişkiyi sır gibi sakladığı iddia edildi. İkiz kızlarının annesiyle evlenmediği için onlara soyadını vermediği belirtildi.

Duygu Nebioğlu: “Babamın Kızıyım”

İkiz kızlardan biri olan Duygu Nebioğlu, 2019 yılında babalık davası açtı. Mahkeme kararı ile DNA testi yaptırılmasına karar verildi. Test sonucunda Duygu Nebioğlu’nun Metin Akpınar’ın biyolojik kızı olduğu saptandı.

Duygu Nebioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, babasının kızı olduğunu resmen kanıtladığını duyurdu. “35 yıl sonra babamla tanıştım” diyen Nebioğlu, “Babamla tanışmak benim için çok güzel bir duygu oldu. Ona sarılıp kokusunu aldım. Onunla konuşup güldüm. Ona çok benziyorum” dedi.

Sevgi Nebioğlu: “Sonucu Bekliyorum”

İkiz kızlardan diğeri olan Sevgi Nebioğlu ise henüz babalık davasının sonucunu bekliyor. Üzerinde gizlilik kararı olan bu davanın ne zaman sonuçlanacağı bilinmiyor.

Sevgi Nebioğlu, DNA testini yaptırdığını ancak sonucu henüz almadığını söyledi. “Babamla tanışmak istiyorum” diyen Nebioğlu, “Onunla konuşmak, ona sarılmak, onunla vakit geçirmek istiyorum. Onun kızı olduğumu hissediyorum” dedi.

İkiz Kardeşlerin Duygusal Mesajları

Duygu ve Sevgi Nebioğlu, ikiz kardeş olduklarını ve birbirlerine çok bağlı olduklarını belirttiler. Duygu Nebioğlu, 2020 yılında ikiz kardeşine hitaben sosyal medyada şu mesajı paylaştı:

“Sen önüne bakardın ben derine”

“Sen çocukları çok sevdin, ben hayvanları. Sen önüne bakardın ben derine. Senin sevgin, benim duyum genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikâyeyle gelirdim. Duvarı delerken yine seni çekerdim kardeş. Sen anladın kardeş.”

“Sen hep yanımdaydın ben hep seninleydim”

Sevgi Nebioğlu ise kardeşine şöyle cevap verdi: “Sen hayvanları çok sevdin, ben çocukları. Sen hep yanımdaydın ben hep seninleydim. Senin duyumun, benim sevgim genişledi. Bir gün yine seninle ışığa selam verip aynı yumurtaya atlar, aynı hikâyeyle gelirdik. Duvarı delerken yine beni çekerdin kardeş. Ben anladım kardeş.”

Metin Akpınar’ın ikiz kızlarıyla ilgili yeni gelişmeler yaşanacak mı merak konusu. Usta oyuncunun bu iddialara nasıl bir tepki vereceği ise henüz bilinmiyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.