WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0917 0.18%
EURO 38,1051 0.02%
ALTIN 2.833,010,15
BITCOIN 21459864,33%
Taraftarium24 TV Galatasaray Ekmas – Pınar Karşıyaka Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports 17 Mayıs 2024
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Taraftarium24 TV Galatasaray Ekmas – Pınar Karşıyaka Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports 17 Mayıs 2024

Taraftarium24 TV Galatasaray Ekmas – Pınar Karşıyaka Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports 17 Mayıs 2024

Basketbol Süper Lig'in nefes kesen 50. play-off heyecanı kapıda! Play-off turunda yarı finale yükselecek takımların belirleneceği mücadelede, gözler Pınar Karşıyaka - Galatasaray Ekmas eşleşmesine çevrildi. Normal sezonu 4. sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka, bu sezon rakibi Galatasaray Ekmas ile üç kez karşılaştı ve üç maçı da galibiyetle tamamladı. Şimdi, bu zafer serisini play-off çeyrek finalinde sürdürme arzusunda.

17 Mayıs 2024 18:27
Taraftarium24 TV Galatasaray Ekmas – Pınar Karşıyaka Maçı CANLI İzle şifresiz Selçuk Sports 17 Mayıs 2024
0

BEĞENDİM

Basketbol Süper Lig’in nefes kesen 50. play-off heyecanı kapıda! Play-off turunda yarı finale yükselecek takımların belirleneceği mücadelede, gözler Pınar Karşıyaka – Galatasaray Ekmas eşleşmesine çevrildi. Normal sezonu 4. sırada tamamlayan Pınar Karşıyaka, bu sezon rakibi Galatasaray Ekmas ile üç kez karşılaştı ve üç maçı da galibiyetle tamamladı. Şimdi, bu zafer serisini play-off çeyrek finalinde sürdürme arzusunda.

MAÇ ZAMANI VE YERİ

Pınar Karşıyaka, play-off çeyrek final ilk maçında yarın Galatasaray Ekmas’ı ağırlayacak. Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu’nda gerçekleşecek bu kritik mücadele, ev sahibi avantajını arkasına alarak Galatasaray Ekmas’ı mağlup ederek yarı finale yükselme hedefinde önemli bir adım atmayı hedefliyor. Rövanş karşılaşması ise 17 Mayıs Cuma günü İstanbul’da oynanacak. Üçüncü bir maça ihtiyaç duyulması halinde ise karşılaşma İzmir’de gerçekleşecek.

MAÇ SAATİ VE YAYIN KANALI

Pınar Karşıyaka – Galatasaray Ekmas maçı, 15 Mayıs Çarşamba günü saat 20.30’da başlayacak. Mücadele, basketbol tutkunlarının heyecanla beklediği beIN Sports 5 kanalından canlı olarak yayınlanacak.

TAKIMLAR ARASINDAKİ GEÇMİŞ

Pınar Karşıyaka ve Galatasaray Ekmas, Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi’nde play-off çeyrek final serisinde karşı karşıya gelecek. Pınar Karşıyaka’nın başantrenörü Ufuk Sarıca, önceki maçlarda rakiplerini üç kez mağlup ettiklerini belirtse de, play-off’ların her zaman farklı bir atmosfere sahip olduğunu vurguluyor.

Galatasaray ile play-off serisinde 7. kez karşılaşacak olan Pınar Karşıyaka, geçmişte rakibini saf dışı bırakma başarısı göstermiş ancak bu kez zorlu bir mücadele bekliyor. Geçmişteki zaferler, yeni bir galibiyet için ekstra motivasyon kaynağı olabilir.

İlknur Şayir

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.