WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1070 0.26%
EURO 38,1548 0.23%
ALTIN 2.857,751,02
BITCOIN 21654742,28%
Dilan Polat’ın avukatı vergi detaylarını canlı yayında açıkladı!

Dilan Polat’ın avukatı vergi detaylarını canlı yayında açıkladı!

Dilan Polat'ın avukatı, 2. Sayfa programında Polat'ın yıllık cirosu ve ödediği vergiyi açıkladı. Sunucular şoke oldu! Avukatın canlı yayındaki detaylı açıklamaları ve Dilan Polat'ın bu iddialara verdiği tepkiler ele alınmaktadır.

3 Ekim 2023 14:23
Dilan Polat’ın avukatı vergi detaylarını canlı yayında açıkladı!
0

BEĞENDİM

Dilan Polat’ın avukatı, 2. Sayfa programında Polat’ın yıllık cirosu ve ödediği vergiyi açıkladı. Sunucular şoke oldu! Avukatın canlı yayındaki detaylı açıklamaları ve Dilan Polat’ın bu iddialara verdiği tepkiler ele alınmaktadır.

Dilan Polat’ın avukatları, 2. Sayfa programına katılarak dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Dilan Polat’ın yıllık cirosu ve ödediği vergi sorularına avukatlar şaşırtıcı yanıtlar verirken, sunucular ise şok yaşadı. Ahmet Gün, Dilan Polat’ın vergi ödeme detaylarını “Tahmini 7 milyon” şeklinde açıklarken, sunucular bu rakama inanamadı. Dilan Polat’ın vergi detayları ve canlı yayındaki gelişmeler şöyle;

Dilan Polat’ın Mali Durumu ve Vergi Detayları

Dilan Polat’ın mali durumu, 2. Sayfa programında mercek altına alındı. Avukat Ahmet Gün, Polat’ın 4 firması ve şahsi mal varlığı göz önüne alınarak yaptığı tahmini açıklamada, “Nereden baksan 7 milyona yakın vergi ödemiştir” dedi. Sunucular ise bu rakam karşısında şoke oldu.

Şoke Edici Açıklamaların Ardında Gerçek Ne?

Dilan Polat’ın avukatının yaptığı açıklamaların ardından sunucular, “7 milyon Dilan Polat için az, o arabalar, o hediyeler” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdi. Avukatın, “Konuşulanlar vergilendirmez. 7 milyon ödenen verginin cirosu 100 milyon vardır, net değil” sözleri ise daha da dikkat çekici oldu.

Dilan Polat Canlı Yayında Konuştu

Dilan Polat, avukatının açıklamalarının ardından hemen canlı yayına bağlanarak konuştu. Polat, avukatından susmasını istedi ve “Ahmet Bey, artık konuşmayın” uyarısında bulundu. Polat, avukatının sözlerinin cımbızlanacağını ve detayların yanıltıcı olabileceğini ifade etti.

Dilan Polat’ın vergi detaylarındaki şaşırtıcı açıklamalar ve canlı yayındaki gerilim dolu anlar, sosyal medyada geniş yankı buldu. Polat’ın mali durumu ve ödediği vergiye dair ortaya atılan iddialar, kamuoyunu derinden etkiledi. Olayın gelişmelerini yakından takip edeceğiz.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.