WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1026 0.24%
EURO 38,1457 0.1%
ALTIN 2.874,391,62
BITCOIN 2150799-0,10%
Getafe Sevilla canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Getafe Sevilla (30 MART) CANLI İZLE
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Getafe Sevilla canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Getafe Sevilla (30 MART) CANLI İZLE

Getafe Sevilla canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Getafe Sevilla (30 MART) CANLI İZLE

La Liga’nın zirvesine yolculukta bu kritik karşılaşmayı kaçırmayın. Getafe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Getafe Sevilla canlı İZLE!

30 Mart 2024 13:09
Getafe Sevilla canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Getafe Sevilla (30 MART) CANLI İZLE
0

BEĞENDİM

Getafe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Getafe Sevilla canlı İZLE! Kritik maçın tüm ayrıntılar maç kadrosu ve muhtemel 11’ler bu haberde.

Futbol tutkunları, İspanya La Liga’nın kalbinde yer alan bir karşılaşma için hazır olun: Getafe ve Sevilla’nın mücadelesi! Bu maç, futbolseverlerin takvimlerinde özel bir yer tutuyor. İki takımın çekişmeli geçmesi beklenen bu maç, La Liga’da sıralamayı etkileyecek önemli bir etkinlik.

GETAFE VE SEVİLLA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Getafe Sevilla maçı, 30 Mart Cumartesi günü futbolseverlerle buluşuyor. Saat 16:00’da başlayacak olan bu heyecan verici karşılaşmayı kaçırmayın.

GETAFE VE SEVİLLA HANGİ KANALDA? CANLI İZLE

Getafe Sevilla maçının canlı yayını, S Sport ve S Sport Plus kanallarında gerçekleşecek ve tüm futbol tutkunları bu heyecana ortak olabilecek. S Sport Plus, numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir. S Sport, Kablo TV 240, Tivibu 73, Turkcell TV+ 77, Vodafone TV 11 numaralı kanallar ile Türksat uydusu ve internet üzerinden şifreli olarak izlenebilmektedir.

Getafe Sevilla maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Getafe Sevilla bedava izle

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Getafe’nin ev sahipliğinde gerçekleşecek olan bu maç, taktiksel bir mücadeleye sahne olacak. Sevilla’nın güçlü kadrosu ve Getafe’nin azimli oyun anlayışı, futbolseverlere unutulmaz anlar yaşatacak. Bu maç, La Liga’nın en çekişmeli maçlarından biri olacak.Getafe, son maçında Girona FC’yi 1-0 mağlup ederek La Liga’da önemli bir galibiyet aldı. Bu maçta %41 topla oynama oranına ve kaleye 3 isabetli şutla toplamda 11 şut çekme başarısına sahip oldular. Getafe adına skoru belirleyen oyuncu 33. dakikada Yellu Santiago oldu. Ancak, Getafe’nin savunma güvenliğini son dönemlerde sürdürmekte zorlandığı görülüyor. Son 6 maçta 5 kez kalesini gole kapayamayarak toplamda 11 gol yediler.

Getafe, ligde Sevilla’ya karşı son 2 maçında mağlup olmadı ve kendi sahasındaki son 3 lig maçında da yenilgi yüzü görmedi. Sevilla ise, son La Liga maçında Celta Vigo’ya karşı 2-1’lik skorla mağlup oldu ve bu maçta beklenen performansı sergileyemedi. %35 topla oynama oranı ve kaleye 4 isabetli şutla toplamda 11 şut çektiler. Sevilla adına golü Youssef En-Nesyri kaydetti. Son 6 maçta toplam 7 gol atarak maç başına ortalama 1.17 gol oranına sahip oldular. Ancak, Sevilla’nın deplasmandaki son 3 lig maçında galibiyet alamaması, dış saha performanslarında sorunlar yaşadıklarını gösteriyor.

beinsports, exxen, tivibuspor, beinsporttürkiye, digiturk, exxen, ssports, dsmart, maçyayını, maçkeyfi, canlımaçizle, maçizle

GETAFE VE SEVİLLA MAÇ İZLEME LİNKİ

Getafe Sevilla canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Getafe Sevilla maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafından oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.