Yabani 28. bölüm (26 MART) bu akşam var mı yok mu, bugün var mı? Yabani 28. bölüm fragman çıktı mı?

Heyecanla beklenen Yabani dizisinin 28. bölümü, izleyicileri yine ekran başına kilitleyecek. Alaz’ın iç dünyasında yaşadığı fırtınalar, Asi’ye olan bağlılığı ve ailesiyle olan çatışmaları, bu bölümde doruk noktasına ulaşıyor.

ALAZ’IN İÇ DÜNYASI VE ASİ’YE OLAN BAĞLI

Alaz, Yaman’ın kaybının ve Asi’yi kurtaramamanın yükünü taşırken, babası Serhan ile arasındaki gerilim tüm zamanların en yüksek seviyesine çıkıyor. Serhan’ın Zafer’e olan yardımlarını öğrenen Alaz, babasını hayatından çıkarmaya kararlı. Asi’yi kaybetmeme konusunda tek bir hedefe odaklanan Alaz, bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazır.

MELEK’İN KORUNMASI VE RÜYA’NIN MİRASI

Küçük Melek, dizinin masum karakteri olarak herkesin koruması altında. Yaman’ın Rüya’ya bıraktığı en değerli miras olan Melek’i koruma görevi, Rüya için bir onur meselesi haline geliyor. Ancak bu koruma görevi, Serhan’ın tehlikelerinden de geçiyor.

Yabani 28. bölüm (26 MART) bu akşam var mı yok mu, bugün var mı? Yabani 28. bölüm fragman çıktı mı?

NESLİHAN’IN İNANCI VE ZAFER DEMİRHAN’A KARŞI MÜCADELE

Neslihan, oğlu Yaman’ın ölümünü kabullenmekte zorlanırken, Güven ile birlikte Yaman’ın izini sürüyor. Herkesin ortak düşmanı haline gelen Zafer Demirhan’a karşı verilen mücadele, dizinin merkezinde yer alıyor.

CESUR’UN İNTİKAM ATEŞİ VE GEÇMİŞTEN GELEN YARDIM

Cesur, çocukluğunun ve Yaman’ın intikamını alma motivasyonuyla hareket ederken, geçmişten gelen gizli bir yardım eli, dizinin gidişatını değiştirecek. Her karakterin gerçek yüzünün ortaya çıkmasıyla, Yabani’nin hikayesi yeni bir dönemece giriyor.

YABANİ 28. BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Now TV’de büyük bir beğeniyle izlenen Yabani dizisinin 28. bölümü, 26 Mart Salı akşamı saat 20.00’da izleyicilerle buluşacak. Bu bölümde yaşanacaklar, dizinin takipçileri için unutulmaz anlar yaşatacak.

YABANİ 28. BÖLÜM FRAGMANI