WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0039 -0.18%
EURO 38,0505 0.33%
ALTIN 2.831,071,02
BITCOIN 21528705,64%
Dilber yeni pavyon dansı İZLE! Pavyon dansı nedir, Hazar Ergüçlü’nün yeni pavyon dansı yayınladı
  • World of Türkiye
  • Magazin
  • Dilber yeni pavyon dansı İZLE! Pavyon dansı nedir, Hazar Ergüçlü’nün yeni pavyon dansı yayınladı

Dilber yeni pavyon dansı İZLE! Pavyon dansı nedir, Hazar Ergüçlü’nün yeni pavyon dansı yayınladı

İnci Taneleri’nin Dilber’i, yeni pavyon dansıyla sosyal medyada olay yarattı. İşte Dilber'in yeni pavyon dansı İZLE!

22 Mart 2024 16:51
Dilber yeni pavyon dansı İZLE! Pavyon dansı nedir, Hazar Ergüçlü’nün yeni pavyon dansı yayınladı
0

BEĞENDİM

Dilber yeni pavyon dansı İZLE! İnci Taneleri dizisi, Dilber karakterinin göz alıcı yeni pavyon dansıyla yine gündemde. Sosyal medyada hızla yayılan görüntüler, izleyiciler arasında büyük bir etki yarattı. Bu sahne, dizinin takipçileri tarafından merakla beklenen ve tartışmalara yol açan bir an oldu.

DİLBER’İN DANSI SOSYAL MEDYADA DALGA YARATTI

Dilber’in cesur dans performansı, izleyicilerin dikkatini çekti ve sosyal medyada geniş yankı buldu. Tartışmalar, sahnenin gerçekçiliği ve kadın karakterlerin temsili üzerine yoğunlaştı. Eleştiriler, pavyon sahnelerinin derinliğine ve kadınların hayatlarına dair yeterli vurgu yapılmadığı yönünde yoğunlaştı.

Dilber yeni pavyon dansı İZLE! Pavyon dansı nedir, Hazar Ergüçlü'nün yeni pavyon dansı yayınladı

OYUNCULAR VE YAPIMCILAR NE DEDİ?

Hazar Ergüçlü, Dilber karakterini canlandıran isim, eleştirilere sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Ergüçlü’nün cesur ve net yanıtı, “Rahatsızlık duyduğunuz her neyse, söyleyin, tekrar yapayım” şeklinde oldu.

İNCİ TANELERİ NE ZAMAN BAŞLADI?

Kanal D’nin merakla beklenen dizisi İnci Taneleri, 25 Ocak 2024 Perşembe akşamı saat 20.00’de başladı. Dizi, her hafta Perşembe günleri aynı saatte yeni bölümleriyle izleyicilerle buluşacak.

Dilber yeni pavyon dansı İZLE! Pavyon dansı nedir, Hazar Ergüçlü'nün yeni pavyon dansı yayınladı

İNCİ TANELERİ’NİN KONUSU NEDİR?

Dilber yeni pavyon dansı İZLE! İnci Taneleri, cezaevinden çıkan Azem Yücedağ’ın, kaybettiği her şeyi geri kazanma çabasını anlatıyor. Azem, geçmişinin acıları, büyük bir sırrı ve hayatın yükünü sırtlayarak, umudunu yitirmiyor. Kolyesinden düşen inci taneleri gibi dağılan hayatını yeniden toparlayabilecek mi?

İNCİ TANELERİ’NİN OYUNCULARI KİMLER?

BKM yapımı İnci Taneleri’nin başrolünde Yılmaz Erdoğan, Azem Yücedağ karakterini canlandırıyor. Ona eşlik eden diğer oyuncular ise şöyle: Hazar Ergüçlü (Dilber), Selma Ergeç (Nur), Kubilay Aka (Cem), Güven Kıraç (Kemal) ve Yasemin Baştan (Feride). Dizinin yönetmenliğini Şenol Sönmez yapıyor.

DİLBER DANSI NEDİR?

İnci Taneleri’nin ikinci tanıtımında, Hazar Ergüçlü’nün Dilber adlı pavyon dansçısı rolüyle yaptığı dans, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Dilber dansı, ‘Gemileri Yakarım’ şarkısıyla birlikte viral oldu. Dilber dansını taklit eden ve farklı versiyonlar yapan kullanıcılar, Dilber dansı akımını başlattı. Hatta Ankara’da bir dans kursu, öğrencilerine pavyon dansı öğretmeye başladı.

Dilber’in Azem’e duyduğu sevgi Zahir’in Azem’e saldırması, ve Ayça’nın öğretmeniyle olan zorlu iletişimi gibi olaylar, “İnci Taneleri”nin ilk bölümünü zengin kılan ayrıntılar ve Dilber’in dansı olay oldu.

İŞTE DİLBER’İN YENİ PAVYON DANSI:

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.