Manchester City Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? City Newcastle bedava izle

Manchester City Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Manchester City Newcastle United canlı İZLE! Kritik maçın tüm ayrıntılar maç kadrosu ve muhtemel 11’ler bu haberde.

Futbol tutkunları, kemerlerinizi bağlayın! FA Cup’ın çeyrek finalinde futbol sahnesindeki önemli takımı çarpıcı bir mücadeleye hazırlanıyor.

MANCHESTER CİTY NEWCASTLE UNİTED MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Manchester City Newcastle United maçı Türkiye saati ile 20:30’da başlayacak. İngiliz futbolunun ustası hakem Simon Hooper, düdüğüyle maçın adil bir şekilde ilerlemesini sağlayacak.

MANCHESTER CİTY NEWCASTLE UNİTED MAÇI HANGİ KANALDA? CANLI İZLE

Manchester City Newcastle United maçı Tivibu Spor 1 kanalından canlı olarak izleyebilecekler.

Manchester City Newcastle United maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? City Newcastle bedava izle

MUHTEMEL 11’LER

Manchester City: Ederson, Ruben Dias, Akanji, Gvardiol, Kovacic, Rodri, Rico Lewis, Matheus Nunes, Bobb, Alvarez, Haaland.

Newcastle: Dubravka (GK) — Trippier, Schar, Botman, Burn — Longstaff, Guimaraes, Miley — Almiron, Isak, Gordon.

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Futbol tutkunları, kemerlerinizi bağlayın! İngiltere’nin iki devi, Manchester City ve Newcastle United, FA Cup’ın çeyrek finalinde kozlarını paylaşmak üzere. Bu nefes kesen mücadele, futbolseverlerin kalbini hızlandıracak bir karşılaşma vaat ediyor. İşte, bu unutulmaz anların yaşanacağı maçın detayları:

Etihad Stadyumu, bu büyük çarpışmanın ev sahibi olacak. Manchester City’nin mükemmel formu ve Newcastle United’ın sürprizlere açık yapısı, bu maçı kaçırılmaz kılıyor.

Manchester City, FA Cup yolculuğunda Luton Town’ı farklı bir skorla 6-2 mağlup ederek gücünü gösterdi. Newcastle United ise penaltılarla Blackburn’i yenerek çeyrek finale adını yazdırdı.

Bu maç, futbolun sadece bir oyun olmadığını, aynı zamanda bir sanat olduğunu kanıtlama fırsatı sunuyor. Her iki takımın da sahada sergileyeceği yetenek, strateji ve tutku, bu karşılaşmayı yılın maçlarından biri yapacak. Futbolseverler, bu tarihi anı kaçırmak istemeyecekler!

beinsports, exxen, tivibuspor, beinsporttürkiye, digiturk, exxen, ssports, dsmart, maçyayını, maçkeyfi, canlımaçizle, maçizle

MANCHESTER CİTY NEWCASTLE UNİTED MAÇ İZLEME LİNKİ

Manchester City Newcastle United canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Manchester City Newcastle United maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafından oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.