WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21605442,05%
Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci yeni aşkı ortaya çıktı

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci yeni aşkı ortaya çıktı

Ceyda Düvenci yeni sevgilisi Güçlü Mete ile aşkını gözlerden uzak yaşadığı ortaya çıktı. İşte, Düvenci’nin aşk dolu yeni başlangıcı!

16 Mart 2024 11:59
Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci yeni aşkı ortaya çıktı
0

BEĞENDİM

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete kimdir? Ünlü oyuncu Ceyda Düvenci, hayatının yeni bir sayfasını açıyor. Geçtiğimiz yıl sekiz yıllık eşi Bülent Şakrak ile yollarını ayıran Düvenci, şimdi radyo programcısı Güçlü Mete’nin kalbini fethetmiş gibi görünüyor. İkilinin ilişkisi, gözlerden uzak bir şekilde yeşermeye başladı.

CEYDA DÜVENCİ’NİN YENİ SEVGİLİSİ BAKIN KİM ÇIKTI

Ceyda Düvenci’nin yeni sevgilisi, onun hayatına neşe ve taze bir başlangıç getiriyor. Düvenci, önceki ilişkisinden sekiz ay sonra, aşkın sıcak kollarına tekrar dönmüş bulunuyor. Bu yeni birliktelik, Düvenci’nin daha önceki açıklamalarıyla da örtüşüyor. 46 yaşındaki başarılı oyuncu, “Hayatım boyunca aşkı her yerde bulabilen bir kadınım,” demişti ve şimdi bu sözlerini yaşayarak kanıtlıyor.

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci yeni aşkı ortaya çıktı

EVLENECEKLER Mİ?

Düvenci ve Mete’nin ilişkisi, her ne kadar yeni olsa da, ikilinin birbirlerine olan bağlılıkları ve uyumları dikkat çekiyor. Düvenci’nin aşk hayatı, her zaman olduğu gibi, hayranları tarafından büyük bir merakla takip ediliyor. Ancak bu kez, Düvenci’nin özel hayatı hakkında daha az bilgi paylaşmayı tercih etmesi, ilişkisinin gizemini koruyor.

CEYDA DÜVENCİ YENİ BİR AŞKA YELKEN AÇTI

Ceyda Düvenci’nin yeni sevgilisi ile olan ilişkisi, onun hayatına yeni bir ışık tutuyor. Düvenci’nin aşk dolu bakışları ve mutluluğu, bu yeni başlangıcın güzelliğini yansıtıyor. Güçlü Mete ile olan ilişkisi, Düvenci’nin hayatında yeni bir dönemin başlangıcı olabilir.

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete kimdir? Ceyda Düvenci yeni aşkı ortaya çıktı

GÜÇLÜ METE KİMDİR?

Ceyda Düvenci yeni aşkı Güçlü Mete kimdir? 20 Mayıs 1971 yılında İstanbul’da doğan Güçlü Mete, 1989 yılında Kabataş Erkek Lisesi’ni bitirmiş ve ardından İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi Bölümü’ne başlamıştı. 1993 yılında üniversiteden mezun olan Mete, 2005 yılında dönemin en popüler radyo kanallarından biri olan Radyo Time’da Genel Yayın Yönetmenliği yaptı. Ünlü iş adamı Sadettin Saran’ın sahibi olduğu radyoda 2007 yılına kadar çalışan Güçlü Mete, daha sonra 2013 yılında kadar Alem FM’de Kripto Odası isimli programı hazırlayıp sundu. 2013 yılında Alem FM’den ayrılan Güçlü Mete Show Radyo’ya transfer oldu. Burada 2018 yılına kadar sürecek Sarı Tramvay isimli bir program hazırlayıp sundu. Ünlü isim aynı zamanda Kafa Radyo’nun kurucuları arasında bulunmaktadır. Ünlü isim daha sonra yıllarca sunduğu Kripto Odası programına geri döndü.

CEYDA DÜVENCİ KİMDİR?

Ceyda Düvenci, 16 Nisan 1977 yılında Bursa’da dünyaya geldi. Babası oyuncu İsmail Düvenci ile müzik öğretmeni annesi Zümrüt Düvenci’nin tek çocuğudur. Babası Selanikli, annesi ise Kırklarelilidir. Bursa’nın Mustafakemalpaşa ilçesinde büyüdü. Ortaöğrenimini Kadıköy Anadolu Lisesinde, yükseköğrenimini Marmara Üniversitesi İktisat Fakültesinde tamamladı.

1995 yılında Kanal 6’da yayımlanan, senaryosunu Kandemir Konduk’un yazdığı Palavra Aşklar adlı TV dizisindeki rolü ile oyunculuğa başladı. 1997 yılında Star TV’nin düzenlediği güzellik yarışmasında Türkiye 3. güzeli seçildi. Aynı yarışmada Nefise Karatay 2. Çağla Şıkel 1. oldu. Yarışmadan sonra Düvenci Star TV’de yayımlanan “Sabah Şekerleri” adlı programın sunuculuğunu yapmaya başladı ve ülke çapında tanındı.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.