WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1148 0.28%
EURO 38,0502 -0.05%
ALTIN 2.869,841,45
BITCOIN 2142544-0,16%
Elraenn Kick’de canlı yayın açacak! Elraenn Kick’e geçtiğini açıkladı! Kick nedir, Kick İZLE İNDİR! Kick abonelik ücreti, abone olma, abonelik ücreti ne kadar?
  • World of Türkiye
  • Teknoloji
  • Elraenn Kick’de canlı yayın açacak! Elraenn Kick’e geçtiğini açıkladı! Kick nedir, Kick İZLE İNDİR! Kick abonelik ücreti, abone olma, abonelik ücreti ne kadar?

Elraenn Kick’de canlı yayın açacak! Elraenn Kick’e geçtiğini açıkladı! Kick nedir, Kick İZLE İNDİR! Kick abonelik ücreti, abone olma, abonelik ücreti ne kadar?

Kick ile canlı yayın dünyasına adım atın! Düşük abonelik ücretleri ve yüksek yayıncı kazançları ile Kick, canlı yayınların yeni adresi oluyor.

13 Mart 2024 15:16
Elraenn Kick’de canlı yayın açacak! Elraenn Kick’e geçtiğini açıkladı! Kick nedir, Kick İZLE İNDİR! Kick abonelik ücreti, abone olma, abonelik ücreti ne kadar?
0

BEĞENDİM

Elraenn Kick’de canlı yayın açacak! Canlı yayın dünyasında yeni bir soluk, Kick! Yenilikçi yaklaşımı ve düşük komisyon oranları ile dikkatleri üzerine çeken bu platform, yayıncılara daha fazla kazanç fırsatı sunuyor. Peki, Kick tam olarak nedir ve abonelik ücretleri ne kadar?

KICK: YAYINCILAR İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Kick, canlı yayın sektöründe fırtınalar estiren bir platform. 2022 yılında, Twitch’in hakimiyetine meydan okuyarak piyasaya sürülen Kick, esnek politikaları ve yayıncı dostu komisyon oranları ile öne çıkıyor. Yayıncıların gelirlerinin %95’ini korumasına olanak tanıyan bu sistem, sektördeki en düşük kesinti oranını vaat ediyor. Kick Streaming Ltd. yönetiminde ve Stake.com’un kurucularının desteğiyle hızla büyüyen Kick, Elraen gibi önemli isimleri de platformuna katmayı başardı.

ABONELİK ÜCRETİ: KULLANICI VE YAYINCI DOSTU

Kick ücretli mi? Kick’in abonelik ücreti, kullanıcı dostu bir fiyatlandırmaya sahip. Sadece 5 dolarlık bir aylık abonelik ile, kullanıcılar favori yayıncılarının premium içeriklerine erişebiliyor. Yayıncılar ise, elde ettikleri gelirin %95’ini alarak, sektör standartlarının çok üzerinde bir kazanç elde ediyor.

Elraenn Kick'de canlı yayın açacak! Elraenn Kick'e geçtiğini açıkladı! Kick nedir, Kick İZLE İNDİR! Kick abonelik ücreti, abone olma, abonelik ücreti ne kadar?

KICK.COM: YAYININ YENİ ADRESİ

Kick’in resmi internet adresi kick.com, kullanıcılar ve yayıncılar için bir araya gelme noktası. Twitch ve YouTube gibi devlerin arasında hızla yükselen Kick, kullanıcı sayısını artırarak canlı yayın sektöründe iddialı bir konuma ulaşıyor.

ELRAENN İLK YAYINI NE ZAMAN?

Elraenn Kick’de canlı yayın açacak! Elraenn kanalının sahibi Tuğkan Gönültaş, 12 Mart Salı günü Twitch kanalında gerçekleştirdiği canlı yayında izleyicileri ile birlikte bu önemli kararı paylaştı.

Gönültaş, kararını “Birçoğunuzun tahmin ettiği üzere, artık Kick platformunda da yayın yapmaya başlayacağım.” sözleriyle duyurdu. İlk yayın için 15 Mart’ı işaret eden Gönültaş; “İlk yayınımı bu cuma gerçekleştireceğim. İzleyicilerime hoş bir karşılama sunmak adına özel bir içerik hazırladık. Pasta yayınının ikincisini orada yapacağız.” ifadelerini kullandı.

TWİTCH RAKİBİ KAPATILDI MI?

Kick, Türkiye’de canlı yayın platformu olarak hizmet veren bir siteydi. Twitch’ten farklı olarak, Kick’te yayıncılar para kazanmak için izleyicilerden bahis oynamalarını isteyebiliyor, kumar oynatabiliyor veya çeşitli hediyeler verebiliyorlardı. Bu durum, hem yayıncıların hem de izleyicilerin ilgisini çekiyordu. Ancak Kick’in bu uygulamaları, yasalara aykırı olduğu gerekçesiyle Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü’nün dikkatini çekti. Kick geçtiğimi günlerde kapatılmıştı. Ancak yeniden açıldı ve izlenme rakamları dikkatlerden kaçmadı.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.