WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0666 0.13%
EURO 37,8920 -0.51%
ALTIN 2.834,440,21
BITCOIN 21484384,46%
Real Madrid Leipzig Exxen Spor, Taraftarium24, TV8bucuk, Şifresiz CANLI İZLE online linki hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Arda Güler ilk 11’de mi?
  • World of Türkiye
  • Spor
  • Real Madrid Leipzig Exxen Spor, Taraftarium24, TV8bucuk, Şifresiz CANLI İZLE online linki hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Arda Güler ilk 11’de mi?

Real Madrid Leipzig Exxen Spor, Taraftarium24, TV8bucuk, Şifresiz CANLI İZLE online linki hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Arda Güler ilk 11’de mi?

Real Madrid Leipzig maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şampiyonlar Ligi’nde tur peşindeki eflatun beyazlılar, Leipzig’i ağırlıyor. Real Madrid Leipzig canlı İZLE

6 Mart 2024 21:18
Real Madrid Leipzig Exxen Spor, Taraftarium24, TV8bucuk, Şifresiz CANLI İZLE online linki hangi kanalda, saat kaçta oynanacak? Arda Güler ilk 11’de mi?
0

BEĞENDİM

İlk maçta Real Madrid’in Leipzig’i 1-0 mağlup ettiği bu mücadelede, eflatun beyazlılar için beraberlik bile çeyrek final biletini garantileyecek. Ancak, Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler’in sahada olup olmayacağı henüz belirsizliğini koruyor. Fenerbahçe’den transfer edilen ve LaLiga’da kısa sürelerde oynayan Güler’in, bu önemli maçta forma giyip giymeyeceği merak konusu.

Şampiyonlar Ligi’nde nefesler tutuldu. Şampiyonlar Ligi finaline çok kısa bir süre kala dev takımlarım maçları ve mücadelesi nefes kesiyor. Bir çok dünya devinin elendiği turnuvada final heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Real Madrid’in genç yıldızı Arda Güler Leipsiz maçı kadrosunda mı? Arda Güler oynayacak mı? Arda Güler Şampiyonlar Ligi kadrosunda mı? Tüm ayrıntılar ve daha fazlası haberimizde.

REAL MADRİD LEİPZİG MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Futbolun kalbi, Şampiyonlar Ligi’nde atıyor ve gözler, devlerin kapışmasında: Real Madrid Leipzig maçı. İspanya’nın başkentindeki futbol arenasında, 6 Mart Çarşamba günü saat 23.00’te başlayacak.

REAL MADRİD LEİPZİG MAÇI HANGİ KANALDA?

Real Madrid Leipzig maçı Exxen Spor platformunda canlı olarak futbolseverlerle buluşacak.

CANLI İZLE Real Madrid Leipzig Exxen Spor, TV8bucuk, Taraftarium, İdman TV, Taraftarium24, Justin TV şifresiz izleme linki! Arda Güler kadroda mı?

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Carlo Ancelotti’nin öğrencileri, La Liga’da zirveden Avrupa’ya uzanan rotalarında, Leipzig karşısında avantajlı skorlarını koruyarak tur atlamayı hedefliyor. Sakatlıktan dönen Bellingham ve formda oyuncular Vinicius Junior, Rodrygo ve Brahim Diaz, Real Madrid’in gücüne güç katıyor.

Leipzig ise, Manchester City ve Young Boys gibi takımlarla aynı grupta gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. Alman ekibi, Real Madrid karşısında en az iki farklı galibiyet alarak turu geçmeyi amaçlıyor. Openda, Benjamin Sesko ve Simons gibi isimlerin performansı, Leipzig’in başarısı için kritik önem taşıyor.

beinsports, exxen, tivibuspor, beinsporttürkiye, digiturk, exxen, ssports, dsmart, maçyayını, maçkeyfi, canlımaçizle, maçizle

REAL MADRİD LEİPZİG MAÇ İZLEME LİNKİ

Real Madrid Leipzig canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Real Madrid Leipzig maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafından oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.