Bahar dizisinde hangi oyuncular var, hangi hastanede çekiliyor, dizinin konusu ne?

Salı akşamları SHOW TV’de ekrana gelen Bahar dizisi saat 20.00’de ekrana geliyor. İzleyicilerin büyük beğenisini toplayan dizi hakkında merak edilen tüm ayrıntılar haberimizde.

BAHAR DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Bahar dizisi, Ayça Üzüm’ün senaryosunu yazdığı, hayatın acımasız gerçekleriyle yüzleşen bir kadının hikayesini anlatıyor. Bahar (Demet Evgar), tıp fakültesinde okurken tanıştığı eşi Timur (Mehmet Yılmaz Ak) ve iki çocuğuyla mutlu bir hayat sürmektedir. Ancak bir gün, Bahar’ın ölümcül bir hastalığa yakalandığı ortaya çıkar. Bahar, hayatını kaybetmeden önce yapmak istediklerini gerçekleştirmeye karar verir. Bu süreçte, Bahar’ın hayatına giren Evren (Buğra Gülsoy), onun için yeni bir umut olur. Bahar, kendini yeniden keşfetmeye ve uyanmaya hazır mıdır?

Bahar dizisinde hangi oyuncular var, hangi hastanede çekiliyor, dizinin konusu ne?

BAHAR DİZİSİNİN OYUNCULARI KİMLERDİR?

Bahar dizisi, güçlü oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Başrolde, Demet Evgar, Bahar karakterine hayat veriyor. Demet Evgar, daha önce Avlu, Şahsiyet, Fi gibi dizilerde ve Aile Arasında gibi filmlerde rol almıştır. Bahar’ın eşi Timur’u ise Mehmet Yılmaz Ak canlandırıyor. Mehmet Yılmaz Ak, son olarak Kırmızı Oda dizisinde izleyiciyle buluşmuştu. Bahar’ın hayatına giren Evren rolünde ise Buğra Gülsoy yer alıyor. Buğra Gülsoy, Kuzgun, Fatmagül’ün Suçu Ne?, Unutulmaz gibi dizilerde ve Unutursam Fısılda, Delibal, Acı Tatlı Ekşi gibi filmlerde oynamıştır. Bahar’ın annesi Nevra’yı Hatice Aslan, en yakın arkadaşı Rengin’i ise Ecem Özkaya oynuyor. Hatice Aslan, Bir Zamanlar Çukurova, Muhteşem Yüzyıl, Ezel gibi dizilerde ve Nefes, Pandora’nın Kutusu, İklimler gibi filmlerde rol almıştır. Ecem Özkaya ise Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Şarkısı, Gönül Dağı gibi dizilerde ve Sizi Seviyorum, Kim Daha Mutlu, 5 Dakkada Değişir Bütün İşler gibi filmlerde izleyiciyle buluşmuştur.

Bahar dizisinde hangi oyuncular var, hangi hastanede çekiliyor, dizinin konusu ne?

BAHAR DİZİSİNİN ÇEKİM YERİ NEREDE?

Bahar dizisi, İstanbul’un Pendik ilçesinde bulunan özel bir hastanede çekiliyor. Dizinin hastane sahneleri, gerçekçi bir atmosfer yaratmak için bu hastanede gerçekleştiriliyor. Dizinin diğer sahneleri ise İstanbul’un farklı semtlerinde çekiliyor.

BAHAR DİZİSİ RENGİN KİM? ECEM ÖZKAYA KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

Bahar dizisinde Bahar’ın en yakın arkadaşı Rengin karakterini canlandıran Ecem Özkaya, izleyicilerin ilgisini çekiyor. Ecem Özkaya, 25 Haziran 1988’de İstanbul’da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi Radyo ve Televizyon Bölümü mezunudur. Tiyatro oyunculuğu da yapan Ecem Özkaya, Kanlı Komedya isimli oyundaki performansıyla 23. Sadri Alışık Ödülleri’nde En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu ödülünü kazanmıştır. Ecem Özkaya, Kartallar Yüksek Uçar, İffet, Zengin Kız Fakir Oğlan, Hayat Şarkısı, Can Kırıkları gibi dizilerde ve Sizi Seviyorum, 5 Dakkada Değişir Bütün İşler, Kim Daha Mutlu gibi filmlerde rol almıştır. Ecem Özkaya, baba tarafından Kırgız, anne tarafından ise Çerkez kökenlidir.