Galatasaray Ekmas - Telekom Bonn Taraftarium24 Şifresiz CANLI İZLE online linki hangi kanalda, saat kaçta oynanacak?

Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanı devam ediyor. J Grubu’nda mücadele eden Galatasaray Ekmas, yarın akşam Almanya’nın güçlü takımı Telekom Baskets Bonn ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılılar, bu kritik maçı kazanarak grupta umutlarını sürdürmek istiyor.

GALATASARAY EKMAS TELEKOM BONN MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Galatasaray Ekmas – Telekom Baskets Bonn maçı, 5 Mart Salı günü saat 20.00’de Sinan Erdem Spor Salonu’nda oynanacak.

GALATASARAY EKMAS TELEKOM BONN MAÇI HANGİ KANALDA? CANLI İZLE

Galatasaray Ekmas – Telekom Baskets Bonn maçının canlı yayını Tivibu Spor 1 kanalından yapılacak. Basketbolseverler, bu heyecan dolu maçı kaçırmak istemeyecek.

Galatasaray Ekmas - Telekom Bonn CANLI İZLE Şifresiz, Taraftarium, Taraftarium24, Justin TV yan izleme ekranı

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Galatasaray Ekmas, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde zor bir gruba düştü. İlk üç maçında da rakiplerine boyun eğen sarı-kırmızılılar, grupta son sıraya geriledi. Yarınki maçta Telekom Baskets Bonn’u yenemezse, gruptan çıkma şansı büyük ölçüde azalacak. Bu nedenle Galatasaray Ekmas, bu maça büyük önem veriyor.

Telekom Baskets Bonn ise grupta fırtına gibi esiyor. Alman ekibi, üç maçını da kazanarak grupta liderliğini ilan etti. Telekom Baskets Bonn, Galatasaray Ekmas ile Almanya’da oynadığı maçta da rakibini 89-76 gibi farklı bir skorla mağlup etmişti. Alman ekibi, yarınki maçta da galibiyet serisini sürdürmek için sahaya çıkacak.

Galatasaray Ekmas, bu maçın ardından ligdeki Darüşşafaka Lassa maçına odaklanacak. Sarı-kırmızılılar, ligde de zirve yarışını sürdürmek için mücadele ediyor. Galatasaray Ekmas, hem Avrupa’da hem de ligde başarılı sonuçlar alarak taraftarlarını mutlu etmek istiyor.

Galatasaray Ekmas Telekom Bonn maçı, Basketbol Şampiyonlar Ligi’nde son 16 turu heyecanının en önemli karşılaşmalarından biri olacak. Sarı-kırmızılılar, grupta hayatta kalmak için Alman ekibini yenmek zorunda. Bu maçı sakın kaçırmayın!

beinsports, exxen, tivibuspor, beinsporttürkiye, digiturk, exxen, ssports, dsmart, maçyayını, maçkeyfi, canlımaçizle, maçizle

GALATASARAY EKMAS TELEKOM BONN MAÇ İZLEME LİNKİ

Galatasaray Ekmas – Telekom Bonn canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Galatasaray Ekmas – Telekom Bonn maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafından oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.