WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,1031 0.21%
EURO 38,0993 0.07%
ALTIN 2.841,380,44
BITCOIN 21605442,05%
Survivor Mustafa Kemal’in çocuğu var mı, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor Mustafa Kemal’in çocuğu var mı, kaç yaşında, aslen nereli?

Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Survivor Mustafa Kemal Kurt’un biyografisi, özel hayatı hakkında merak edilen her şey haberimizde.

4 Mart 2024 12:51
Survivor Mustafa Kemal’in çocuğu var mı, kaç yaşında, aslen nereli?
0

BEĞENDİM

Survivor 2024 All Star yarışmasının en dikkat çeken isimlerinden biri de Survivor Mustafa Kemal Kurt. Yedeklerden girdiği yarışmada kırmızı takımın en güçlü oyuncularından biri olan Mustafa Kemal, hem performansı hem de takım arkadaşlarıyla yaşadığı tartışmalarla gündemden düşmüyor. Peki, Survivor Mustafa Kemal Kurt kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor? İşte Survivor Mustafa Kemal Kurt’un hayat hikayesi…

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT KİMDİR?

Mustafa Kemal Kurt, 1984 yılında Samsun’da doğdu. Spora olan ilgisi küçük yaşlarda başladı. Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü’nü bitirdi. Profesyonel ragbi oyuncusu olan Mustafa Kemal Kurt, Türk Rugby Milli Takımı’nın kaptanı ve 2010 yılından beri oyuncusudur. Crossfit sporuyla da ilgilenen yarışmacı, çeşitli yerlerde rugby koçu olarak görev yaptı.

Survivor Mustafa Kemal’in çocuğu var mı, kaç yaşında, aslen nereli?

Mustafa Kemal Kurt, 2008-2011 yılları arasında Fransa’da bir ragbi takımı olan RC Vichy Rugby kulübünde oynadı. 2011-2015 yılları arasında ise İstanbul’da Koç Üniversitesi’nde rugby takımı koçu olarak çalıştı. 2018 yılında Survivor All Star yarışmasına katıldı. Bu yıl ise Survivor 2024 All Star yarışmasına yedeklerden dahil oldu. Kırmızı takımda mücadele eden Mustafa Kemal, hem fiziksel hem de zihinsel oyunlarda takımına büyük katkı sağlıyor.

SURVİVOR MUSTAFA KEMAL KURT’UN ÖZEL HAYATI

Mustafa Kemal Kurt, evli ve bir çocuk babasıdır. Eşi Esra Kurt ile mutlu bir evlilik sürdüren yarışmacı, çocuğuna çok düşkündür. Survivor yarışmasına katılmadan önce ailesiyle vedalaşan Mustafa Kemal, adada kaldığı süre boyunca onları çok özlediğini söyledi. Mustafa Kemal Kurt, ayrıca hayvansever bir kişiliğe sahiptir. Evde beslediği köpeği ile sık sık fotoğraf paylaşan yarışmacı, adada da hayvanlarla ilgilendi.

Survivor Mustafa Kemal’in çocuğu var mı, kaç yaşında, aslen nereli?

SOSYAL MEDYA HESABI

Survivor Mustafa Kurt, sosyal medyayı aktif olarak kullanan bir yarışmacıdır. Instagram hesabından hem yarışma hem de özel hayatıyla ilgili paylaşımlar yapan Mustafa Kemal, takipçileriyle sık sık iletişim kuruyor. Mustafa Kemal Kurt’un Instagram hesabının kullanıcı adı @Mustafakemalkurt’tur.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.