WOTTV E-DERGİ
DOLAR 34,0944 0.17%
EURO 38,0799 -0.01%
ALTIN 2.834,170,19
BITCOIN 21453763,96%
(şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle
  • World of Türkiye
  • Spor
  • (şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle

(şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte muhtemel 11’ler ve maçın detayları. Süper Lig’in 26. haftasında zirve mücadelesi.

17 Şubat 2024 17:56
(şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle
0

BEĞENDİM

(şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle! Süper Lig’in 26. haftasında zirve yarışının kritik maçında Çaykur Rizespor, sahasında Fenerbahçe’yi ağırlıyor. Maçın başlama saati, yayınlanacağı kanal ve diğer ayrıntılar futbolseverlerin merak konusu oldu. Fenerbahçe’nin sahaya çıkacağı 11 belli olurken, Rizespor da sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Sarı lacivertliler, ligde rakibiyle 43 kez karşılaştı ve 28 galibiyet elde etti. Rizespor Fenerbahçe maçını Arda Kardeşler yönetecek. Peki Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, iki takımın muhtemel kadroları ve maçla ilgili son gelişmeler…

ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Süper Lig’in 26. haftasında heyecan dorukta. Zirve mücadelesi veren Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya geliyor. Maç, bugün saat 19:00’da başlayacak.

ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI HANGİ KANALDA? CANLI İZLE

Fenerbahçe, deplasmanda Çaykur Rizespor ile karşı karşılacağı maç beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak izlenebilecek. Maçın hakemi ise Arda Kardeşler.

(şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle

MUHTEMEL 11’LER

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe arasındaki maçın kadroları da şekillenmeye başladı. Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Çaykur Rizespor karşısında şu 11’i sahaya sürmesi bekleniyor:

Çaykur Rizespor: Gökhan, Hojer, Emirhan, Mocsi, Taha, Olawoyin, Shelvey, Verasanovic, Zeqiri, Benhur, Ghaic

Fenerbahçe: Livakovic, Ferdi, Çağlar, Djiku, Mert Müldür, İsmail Yüksek, Krunic, Szymanski, Tadic, İrfan Can, Dzeko

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

(şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle! Süper Lig’in 26. haftasında oynanacak olan Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı, zirve yarışı açısından büyük önem taşıyor. Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın ardından ikinci sırada yer alıyor ve puan kaybına tahammülü yok. Fenerbahçe, bu sezon ligde 25 maçta 20 galibiyet, 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Sarı lacivertliler, rakip ağlara 65 gol bırakırken, kalesinde 20 gol gördü. Fenerbahçe, 26. haftada 64 puanla ikinci sırada bulunuyor.

Çaykur Rizespor ise bu sezon ligde dikkat çeken bir performans sergiledi. Karadeniz ekibi, 25 maçta 36 puan topladı ve 6. sırada yer aldı. Çaykur Rizespor, Avrupa Kupaları’na katılmak için mücadele ediyor ve Fenerbahçe maçından puan ya da puanlar almak istiyor. Çaykur Rizespor, bu sezon ligde 25 maçta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 9 mağlubiyet aldı. Rizespor, rakip kalelere 37 gol atarken, kalesinde 38 gol gördü.

(şifresiz) Rize-FB (17 Şubat) Süper Lig CANLI İZLE | (ücretsiz) HD CANLI İZLE Rize-FB bedava izle

ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇI TARİHİ

Çaykur Rizespor ile Fenerbahçe, Süper Lig’de bugün 44. kez karşılaşacak. İki takım arasında bugüne kadar oynanan 43 lig maçında Fenerbahçe’nin üstünlüğü bulunuyor. Sarı lacivertliler, 28 kez galip gelirken, 8 maç berabere bitti. Çaykur Rizespor ise 7 kez kazanabildi. Fenerbahçe, bu maçlarda 94 gol atarken, Çaykur Rizespor 42 gol kaydetti.

ÇAYKUR RİZESPOR FENERBAHÇE MAÇ İZLEME LİNKİ

Çaykur Rizespor Fenerbahçe canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Çaykur Rizespor Fenerbahçe maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafında oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.

Uğur Selamcı

En az 10 karakter gerekli
Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.