Ajax Bodo Glimt canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Ajax Bodo Glimt EXXEN (15 ŞUBAT) CANLI İZLE

Ajax Bodo Glimt canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! UEFA Konferans Ligi’nde heyecan dorukta. Son 16 play off turunda Ajax, evinde Bodo Glimt ile kozlarını paylaşacak. Bu maç, iki takımın tarihindeki ilk karşılaşma olacak.

Ajax, Hollanda’nın en başarılı kulübü olarak biliniyor. 35 kez lig şampiyonu, 19 kez kupa sahibi ve 4 kez de Avrupa Şampiyonu olan Ajax, bu sezon da ligde lider durumda. UEFA Konferans Ligi’nde ise grup aşamasında 6 maçta 5 galibiyet, 1 beraberlik alarak 16 puan topladı. Son 32 turunda ise İskoçya’nın Aberdeen takımını 3-1 ve 2-0’lık skorlarla eledi.

AJAX BODO GLİMT MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, NEREDE?

Ajax Bodo Glimt maçı, Perşembe akşamı saat 23:00’te başlayacak. Maçın oynanacağı yer ise Ajax’ın evi olan Johan Cruijff Arena. Bu stadyum, 55 bin kişilik kapasitesiyle Avrupa’nın en büyük stadyumlarından biri. Ayrıca 1998 yılında yapılan yenilemeyle çatısı kapanabilen ilk stadyum olma özelliğini taşıyor.

AJAX BODO GLİMT MAÇI HANGİ KANALDA ? CANLI İZLE

Ajax Bodo Glimt maçını canlı olarak izlemek isteyen futbolseverler, EXXEN platformuna abone olmalı. EXXEN, Türkiye’nin yeni dijital yayın platformu. Hem yerli hem de yabancı birçok dizi, film, belgesel, spor ve eğlence programını sunuyor. EXXEN, UEFA Konferans Ligi’nin Türkiye’deki tek resmi yayıncısı.

Ajax Bodo Glimt canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Ajax Bodo Glimt EXXEN (15 ŞUBAT) CANLI İZLE

MAÇ ÖNCESİ SON DURUM

Bodo Glimt ise Norveç’in yükselen yıldızı. Geçen sezon ilk kez lig şampiyonu olan Bodo Glimt, bu sezon da ligde ikinci sırada yer alıyor. UEFA Konferans Ligi’nde ise grup aşamasında 6 maçta 4 galibiyet, 2 beraberlik alarak 14 puan topladı. Son 32 turunda ise İsviçre’nin Basel takımını 3-2 ve 1-1’lik skorlarla eledi.

Ajax Bodo Glimt maçı, futbolseverler için kaçırılmayacak bir fırsat. İki takım da ofansif ve tempolu bir futbol oynuyor. Ajax, tecrübesi ve kalitesiyle favori gösterilse de, Bodo Glimt de sürpriz yapmaya hazır. Bu maçın galibi, çeyrek finalde Yunanistan’ın Olympiakos takımıyla eşleşecek.

Ajax Bodo Glimt canlı ŞİFRESİZ DONMADAN İZLE! Ajax Bodo Glimt EXXEN (15 ŞUBAT) CANLI İZLE

AJAX BODO GLİMT MAÇ İZLEME LİNKİ

Ajax Bodo Glimt canlı izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız.

Ajax Bodo Glimt maçı TIKLA İZLE

İnat TVTaraftariumSelçuksportsTaraftarium24Justin TV şifresiz izlemek için tıklayın

CANLI maç izle, Taraftarium24 canlı maç izle, Justin TV canlı maç izle, İnat TV canlı maç izle, Selçuksports canlı maç izle, linkleri maç günleri futbolseverler tarafında oldukça sıklıkla aratılan bir konuların başında geliyor.